FatihKoray adlı üyeden alıntı

İsterseniz yardımcı olabilirim.

Hocam dediğniz gibi yapamadım adamın olarak girmeyi tam anlatsanız

Ek Olarak:

JexyR adlı üyeden alıntı

Gizlilik politikası yazmaya üşeniyoruz,
Siteye orjinal içerik girmeye üşeniyoruz,
Özel bir sistem yapmak için paraya kıyamıyoruz,
Siteyi uzman bir kişinin ellerine teslim edemiyoruz para gitmesin diye

Adsenseye kabul edilmiyoruz.
Google'a akıl sır erdirmemek mümkün değil diye bir olay değil bu.
Google diyor ki ;" Adam akıllı web standartlarını öğren. Sadece para için değil sitene gelen kişilere fayda için web sitesi yapmayı öğren öyle gel"

Sözüm konu sahibine değildir. Ancak ne yazık ki çok tembelleştik artık internet sektöründe, botlar olsun vs armut piş ağzıma düş sonra google da sıralama düştüm , adsense kabul etmedi , ban yedim , spam uyarısı geldi diye dert yananım.

Öncelikle yaptığımız işin ne oldunu kavramamız gerek. Adsense editörleri emin olun günde yüzlerde site inceliyorlar.
Siteye ilk adım attıklarında bir aşağı bir yukarı yapınca sitenin onay alıp almayacağını %80 karar verir. 1-2 yazının içine girer bakar. Nisami şekilde mi yazılmış yoksa direkt kopyala yapıştır mı yapmış diye. Onay alırsın ya da almazsın.

Film sitesi ile uğraşan birisi nasıl bir film sitesine girdiğinde tema mı yoksa özel bir script mi diye hemen çağrışım yapıyor ise , güzel bir sitenin kaynağına bakıyor ise , adsense editörleri de bu şekildedir.

Yaptığınız işe inanın sadece para kazanmak için websitesi oluşturmayın kazanamazsınız.

Hocam güzel anlatmışsinız ben bloguma gizlilik politikası ekledim hiçbir yazım çöpü pastel değil bakabilirsiniz 120 adet özgün içerik var ama her seferinde olmuyor