Muhammed Öksüz adlı üyeden alıntı

Bu konuda da ben atlamak istiyorum adsense den ne demek kazanamıyor? Ben de böyle düşünüyordum ilk atıldığım zamanlar bu sektöre ama kazanamayanlar böyle forumlara geliyor konular açıyorlar kazananlar keyfinde ben Türk site aça aça canım çıktı 2 yıl parayı bastım ingilizce kursuna gittim takır takır konuşuyorum hem işim için yardımcı oldu havalimanında turistlere yardımcı oluyorum ingilizce bilene her yerde iş var istersen ilkokul mezunu ol. Asıl konumuza gelelim 5 tane farklı sektörden yabancı site açtım. İlk 3 ay yatıp kalkıp makale yazdım yorgun argın işten gelip yazdım sonra birazcık azalttım makale yazmayı olmayacak galiba dedim ama bırakmadım yazdım alışkanlık haline gelmişti artık 4-5. aydan sonra süper bir ziyaretçi gelmeye başladı ilgilenmek de çok zordu.

Neyse gel gelelim adsense başvurduk (3 ay sonra :) her sitede 250ye yakın makale varken özgün) günlük her siteye 3 makale yazıyordum onu söylemeyi unuttum. Sonra ise hiç seo yapmadım kendi kendiliğine yazılar önce çıktı zaman geçtikçe kelimem de hiç yükselmedim. Zaten rekabet çok zordu 1. sırada 20-30 yıllık siteler var. Konu baya uzadı ama demek istediğim şey şu 1.yılını bitirdi sitelerin 2si tuttu diğer 3ünü sildim acımadım 2sinde aylık net gelirim 1.500 - 3.000 dolar arası şuan artık sadece makale yazarak bunları yaptım. Bak sadece makale diyorum :) Ne tasarım var ne seo. Kazançları felan istemeyin siteleride atamam şuanda günde 1 makale giriyorum.

Adsense aslında doğru kullandığın da onu da sömürebiliyoruz. Burdan çıkartman gereken adsense felan değil ingilizce bilmen. İngilizce bil yeter :)

Yazı çok uzadı ama neyse tam makale yazarken böyle konuya denk geldim yazmak istedim.

kardeşim azmin için tebrik ederim, ingilizceyi öğrenmişsin, kendini geliştirmişsin, ama beni anlamamışsın, benim eleştirdiğimde adsensin türkiye politikası, batıya tık başı 40-50 cent bize birkaç kuruş, verdikleri reklamın kalitesinden bahsetmeye zaten gerek yok, bak geçen bir teknoloji blogguna baktım, tema o kadar güzel, içerik harika, özgün, herşey dörtdörtlük, çıkan reklam ne biliyomusun, yarı çıplak bi ablam aynada kendini çekiyor, iç bir haftada yirmi kilo ver diyor, nasıl iyi mi?