ozgur5001 adlı üyeden alıntı

kardeşim azmin için tebrik ederim, ingilizceyi öğrenmişsin, kendini geliştirmişsin, ama beni anlamamışsın, benim eleştirdiğimde adsensin türkiye politikası, batıya tık başı 40-50 cent bize birkaç kuruş, verdikleri reklamın kalitesinden bahsetmeye zaten gerek yok, bak geçen bir teknoloji blogguna baktım, tema o kadar güzel, içerik harika, özgün, herşey dörtdörtlük, çıkan reklam ne biliyomusun, yarı çıplak bi ablam aynada kendini çekiyor, iç bir haftada yirmi kilo ver diyor, nasıl iyi mi?


Türkiye de kim işini iyi yapmış da biz adsenseye kötü diyoruz ki. :D Ben şuana kadar işini yapan çok iyi Türk firması görmedim diyebilirim. (Aman bu konu siyasete bağlanmasında)

Bana göre reklam meselesin de Türk halkı da önemli ben şahsen siteden gereken bilgiyi aldıktan sonra tüm reklamlarına tıklarım. Ama bunu az kişi yapar ya yanlışlıkla ya da hiç tıklamaz. Yabancılar da ise farklı mesela konular görüyorum 1000 gösterim 3 tıklanma diye vs. vs. Yabancılar da böyle bir şey yok örnek 150 gösterim olduğun da 20-25 tıklanma olurdu.

Clickbank ise bir kere başlamıştım sadece bir ürün sattım ondan da düşük miktar da kazandım zaten hesabı felan da unuttum öyle gitti. Ama cidden "internetten kolay para kazanma" gibi başlıklar açıyorlar ya benim de zoruma gidiyor normal hayat gibi buradan da para kazanmak o kadar kolay değil.