Hocam ben bu soruyu bizzat facebook'a sordum mail yoluyla, verdikleri cevabı sana aynen aktarayım;
"Merhaba Hasan Bey,

Facebook ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sayfanızı beğenen kişilere neden bütün sayfa içerikleriniz gösterilmiyor sorusuna cevaplamaktan mutlu olacağım.

Bunun iki nedeni var;

1) Birinci nedeni aslında çok basit: Hergün ve gün geçtikte daha fazla içerik yayınlanıyor ve de paylaşılıyor.Bir kimse Facebook' unu açtığında ortalama 1500 konu ve hikayeyi görebilir 1 günde ve arkadaşlarının beğenisi ile birlikte potensiyel 15,000 konu ya da hikaye gözükebilir Facebook2a bağlandıklarında.

Sonuç olarak ta Facebook'a bağlandıklarında rekabet başlıyor, arkadaşlarından, ailelerinden paylaşımları görmek için tabii bu arada işletmeleride unutmayalım, hergün sayısı daha da artıyor. Ayrıca Facebook'ta beğeniler geçen yıla göre %50 arttı. Bu da kişilerin sayfalarında gösterim için bir rekabet alanı daha oluşturuyor.

2)İkincisi ise Haber Kaynağı nasıl çalışır: İnsanlara bütün içerikleri göstermek yerine, onlara daha ilgilendikleri diğer içerikleride gösterir.Onlara + 1500 haber kaynağını göstermektense yaklaşık 300 tanesini gösterir.Bunu da en önemlisinden en azına doğru sıralayarak gösterir.

Umarım yardımcı olmuştur eğer herhangi bir bilgi yada yardıma ihtiyacınız olursa bu e-e-postaya geri cevaplayarak bana ulaşabilirsiniz.

İyi Günler Dilerim,

Sagılarımla,

Kevin
Global Marketing Sales
Facebook"