-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
merhabalar. 4 senedir belkide 5 senedir kafamda kurduğum bir web sitesi projesi var. Bu Türkiyede olmayan bir sistem. Gerçekten inanılmaz bir geliri olan ve bir anda patlayabilecek bir sistem. Bunu Türkiyeye getirip profesyonel olarak yapmak istiyorum. Aylık gelirlerim var ancak uzun zamandır yaptığım hesaplar sunucu fiyatları yurtdışında alacağım altyapı falan derken başlangıç parası 7 8 bin tl para ediyor. Bu paraya tabi 1 senelik sunucu masrafı tasarlatacağım logo parası vs hepsini dahil ediyorum. Normalde bu tek başıma yapmayı düşündüğüm kafa patlatmaktan yorulduğum bir proje ancak beklemekten sıkıldım. Param olsa herşeye tak tak rayına oturtup sistemli bir şekilde siteyi kurabilirim. Ancak toplu şekilde elime para geçmiyor ve elime geçen paralarıda hiç biriktiremiyorum. Buradaki herkes web tasarımcı neredeyse nasıl olur bilmiyorum fikrimi her soranla nasıl paylaşıcam onuda bilmiyorum Ancak ankarada yaşıyorum ve burada yaşayan böyle bir projeye yatırım yapabilecek birisi varsa tanışmayı ve anlaşmayı isterim. Kuracağım siteden koyduğu para içinde güzel bir hisse vereceğim. Eğer ortak çıkana kadar parayı bulmuş olursam ortak aramaktan vazgeçicem. Bu yazımda burada bulunsun
1 kişi bu mesajı beğendi.