umuterdal adlı üyeden alıntı

hocam bana internette **************lık bahis yada kumar siteleri haricinde yeni bir sistem kurup yani insanların bilmediği birşey yapıp 1 sene içinde büyük para kazanan bir insan gösterir misiniz ? Ben 1 sene içerisinde yatırılan parayı çıkarıcağını düşünüyorum. Ama sabit bir gelirim yokken gidip 8 bin tl kredi çekmek sence mantıklı mı ? Ayrıca öyle işi gücü sabit geliri olmayan 20 yaşında insanlara toplu para kredi veren bir banka biliyorsanız paylaşın bende iyice bir düşünüyim bana kredi vereceklerini düşünmüyordum hiç üstünde durmadım o yüzden bu güne kadar ..

Ek Olarak:

araştırdım hocam bi kursa katılman gerekiyor ondan sonra projeni oradakilerle paylaşıyorsun kafasına yatarsa onaylıyor işte projelendirme diye bişey çıkarmışlar karışık saçma sapan bişey bunuda insanlar firmalara yaptırıyor firmalar bir sürü para alıyor buda başka kişilerlede paylaşmak demek bu yüzden onunda üstünde hiç durmadım ..

Ek Olarak:


Projelendirme olayını bir firmaya yaptırmak zorunda değilsiniz. Zaten katılacağınız kursun amacı projelendirmenin nasıl yapılacağını öğretmek ve bu konuda internette veya kitap olarak çok sayıda kaynak var. Eğer yapmak istiyorsanız kredi falan çekmek yerine kosgeb vs kuruluşlara başvurup sonuna kadar zorlayın derim. Cefa çekmeden sefa sürülmez bence ortak aramaktansa bu şekilde deneyin.