Selamlar herkese
Dört senedir iki farklı vakıf ve dernekte organizatör ve koordinatör olarak çalışıyorum ve bir de web master alanında bir koordinasyon oluşturmak istiyorum. Unutmayın birlikten kuvvet doğar.
Sağolsunlar daha önceki yazılardan ulaşan arkadaşla konuyu görüştük. Uzun zamandır aklımda olan bir ekip oluşturma fikri ya da bir ekibe dahil olma fikri vardı. Bugün itibariyle bir ekibe dahil oldum ve bir de kendi ekibimizi oluşturalım dedik siteden bir kaç arkadaşla görüştük geçen zamanlarda. Yarın o arkadaşlarla Hangouts yapacağız.
Projelerimizi fikirlerimizi düşüncelerimizi ortaya koyup yaz tatilinin de yaklaşmasıyla çalışmaları hızlandıracağız. Sermayeleri fikirleri kazançları her şeyi ortak paylaşacağız (sermayesi olmayan emeğini koyacak) Çok çok güzel projeler çıktı bile ortaya ve daha da büyük bir ekip olmak istiyoruz. Yaz bitmeden sene içerisinde herkese en az 4 haneli bir kazanç sağlayacak ne varsa hayata geçireceğiz. Bunu güvenli bir sistem ve yazılımla kimsenin hakkı yenmeden ve ortaklar arasında yapacağımız noter onaylı bir sözleşmeyle de güvenceye ve yasal yükümlülüklere bağlayacağız.
Belki de buradan çıkacak fikirler ve projeler ciddi anlamda dahil olan kişileri çok iyi yerlere getirecektir ben buna inanıyorum çünkü gerçekten zehir gibi insanlar var burda ve bu koca sektörde tek başlarına pek etkin olamıyorlar maalesef. Gerek maddiyat gerekse büyük balıkların fazla olması sebebiyle durum böyle. Ancak bir kişinin yenilmesi kolayken 10-20-30 kişinin yenilmesi çok çok zordur ve hatta kazanması içten bile değildir bence :)
Yarın akşam (14.05.2015) fikir alışverişi, sohbet ve proje değerlendirmeleri gibi konularda yapacağımız Hangouts (görüntülü sohbet) için skype dan ekleyebilirsiniz ya da pm atabilirsiniz.
skype adresim: niche.erekaone
Görüşmek üzere :)