StreetStiLLs adlı üyeden alıntı

Ne kadar sürede geri ödemeli verdiklerini hiç bilmiyorum ama bankaların hepsi hiçbir gelirin olmasa bile artık kredi veriyor.

Örnek vermek gerekirse:
1)İlk verdiğim üniversitelerde kredi vermek için öğrencilerin peşinde koşuyorlar
2)Sokaklarda duran banka standlarıda çok kolay kredi veriyor
3)Telefona sürekli gelen otomatik mesajlar var bilmem kaç tl kredininiz hazır bankamıza bekliyoruz tarzında. Bu mesajlar herkese atılıyor kişiye özel değildir.

Veya artık faktoringler çıktı meydana onlarında amacı; bankalardan borç alıp ödeyemeyenler hiçbir bankadan birdaha kredi çekemiyor. Bu faktoringlerde çok daha yüksek faizli veriiyor ama bu tarz kişilere de veriyor.


Eğer gerçekten projenden eminsen uzun vadeli bir kredi çekebilirsin. Bence bu tarz projeler hiç tanımadığın kişilerle ortak olup yapılmamalı. Emeği sen vereceksin fikir senin olacak ama o da sadece ilk yatırımda yardım etti diye ileride seninle aynı geliri kazanacak.


Bence bir bankanın önünden geçerken sor derim. İnternet sektöründe projem var öğrenciyim gelirim yok en yüksek ne kadar vadede ne kadar kredi verebilirsiniz diye sor


hocam teşekkürler cevabınız için

Ek Olarak:

ndrctnts adlı üyeden alıntı

proje detayları hakkında bilgi vermeden yüzeysel bir pm alabilirim eğer göndermek istersen ve güvenirsen. Bu arada İstanbul'da ikamet etmekteyim. Pm göndermezsen de bunu anlayışla karşılarım :)


birazdan pm gönderip küçük bir bilgilendirme yapıcam

Ek Olarak:

Danci adlı üyeden alıntı

Bende istanbuldayım eğer banada PM atarsk projen hakkında üstü kapalı bilgi sunarsan destekte bulunmaktan gurur duyarım. Baya bir iddialı konuşuyorsun ve bende bilişim sektörüne dair yatırımda bulunmak istiyordum. Şuan cep telefonundan yazıyorum, birazdan pc geçip senden gelecek olan mesajı okurum.


sizede birazdan pm atacağım

Ek Olarak:

Ronins adlı üyeden alıntı

En güzeli projeniz için güzel bir sunum dosyası hazırlamak ve kosgeb e başvurmak 30 000 TL'ye kadar hibe veriyor. Yeterki aldığın her hizmeti faturalandır.


Mümkünatı yok hocam en önemli yazılımlardan birini altyapıyı yurtdışından alıcam ordaki adamlara bana fatura kesin hibe gelince size ödemesini yapıcam diyemem öyle birşeyi kabul etmezler