lostyazilim
tr.link

Windows 8 Windows 7 Dönüştürme

20 Mesajlar 3.877 Okunma
lstbozum
tr.link

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

digi dükkan adlı üyeden alıntı

80 cihaz'dan 50 'sinde denk geldiğim bir sorun. İşim gereği çok fazla cihazda deneme şansım oldu ve ne yazık ki durum böyle. Hatta bu disk sorunu ile en son Asus'un Zenbook modelinde karşılaşmıştım, Asus sorunu çözemediği için yeni cihaz göndermişti. İşletim sistemi ve cihaz nedenini bilmediğim bir şekilde uyumsuzluk yaratabiliyor. Ama Windows 7'de bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım.

bence kendi bilgisayarınızdaki problem bu bende hiç disk sorunu falan olmadı ek olarak söylediğinize ek olarak catia, maya gibi yazılımları sorunsuz ve hızlı bir şekilde kullanıyorum win 8.1 kullandım kullanalı hiç bir sıkıntı yaşamadım ilk win 7 olan alışkanlıkta problem olsada kısa sürede çözüme kavuştu aynı zmaanda yeni işletim sistemlerinin büyük getirileri oluyor göz ardı edilmeyecek kadar fazla

wmaraci
reklam

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

bence kendi bilgisayarınızdaki problem bu bende hiç disk sorunu falan olmadı ek olarak söylediğinize ek olarak catia, maya gibi yazılımları sorunsuz ve hızlı bir şekilde kullanıyorum win 8.1 kullandım kullanalı hiç bir sıkıntı yaşamadım ilk win 7 olan alışkanlıkta problem olsada kısa sürede çözüme kavuştu aynı zmaanda yeni işletim sistemlerinin büyük getirileri oluyor göz ardı edilmeyecek kadar fazla

Kendi sorununuz dediğiniz, elimin altında 300 adet notebook ve masaüstü bilgisayar mevcut. Önceki mesajlarımı okuma zahmetinde bulunsaydınız, bu konu ile ilgili bir mesajım olduğunu görürdünüz. 80 cihazdan 50'sinde rastladığım bir sorun.

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Kendi sorununuz dediğiniz, elimin altında 300 adet notebook ve masaüstü bilgisayar mevcut. Önceki mesajlarımı okuma zahmetinde bulunsaydınız, bu konu ile ilgili bir mesajım olduğunu görürdünüz. 80 cihazdan 50'sinde rastladığım bir sorun.

demekki bulundurulan tüm bilgisayarlarınız kalitesi 0 ek olarak bunu lan bağlantısını argo olarak algılayan biri mi söylüyor şaşırtırcı

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)

demekki bulundurulan tüm bilgisayarlarınız kalitesi 0 ek olarak bunu lan bağlantısını argo olarak algılayan biri mi söylüyor şaşırtırcı

Anlamakla, idrak etmekle ilgili sorunlarınız var sanırım. İyi günler..

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Anlamakla, idrak etmekle ilgili sorunlarınız var sanırım. İyi günler..

konuşmaya gerek yok bu yorumda önceki konuda siz kendinizi kanıtladınız

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)

konuşmaya gerek yok bu yorumda önceki konuda siz kendinizi kanıtladınız

Neyse dediğiniz gibi olsun, değerli zamanımı daha fazla gereksiz mesajlarınız için harcamaya niyetim yok. Sırf yorum yapmış olmak için yorum yapmaya devam edin. Kimseye faydanız olmadığı gibi, gereksiz mesaj atmaktan da öteye gidemiyorsunuz. İyi akşamlar..

hewsel hewsel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 29 / 60
  • Ticaret 0, (%0)
windows 7 nin çıkış tarihine bi bakın biraz yenilikçi olun bunları yazarken muhtemelen xp kurulu bir pc den yazıyorsundur.
win 10 ile elbet 3. parti yazılımlar biraz sorunlara yol açacaktır. ama 3.parti yazılımlar büyük firmalar için autodask adobe gibi her sene yeni sürüm çıkartmıyorlar mı
ben 3 ay öncesine kadar win 7 kullanıyordum çıktığından beri 3 gb ram yüklü benim pc sistem boşta iken 3gb ramdan bana kalan 400 mb şimdi 1.3 gb kalıyor bu test sanırsam yeterli

Madem ki antivirüssün yakaladığın virüsü ne yapayım diye ne bana soruyon ?

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)

hewsel adlı üyeden alıntı

windows 7 nin çıkış tarihine bi bakın biraz yenilikçi olun bunları yazarken muhtemelen xp kurulu bir pc den yazıyorsundur.
win 10 ile elbet 3. parti yazılımlar biraz sorunlara yol açacaktır. ama 3.parti yazılımlar büyük firmalar için autodask adobe gibi her sene yeni sürüm çıkartmıyorlar mı
ben 3 ay öncesine kadar win 7 kullanıyordum çıktığından beri 3 gb ram yüklü benim pc sistem boşta iken 3gb ramdan bana kalan 400 mb şimdi 1.3 gb kalıyor bu test sanırsam yeterli

Windows 7 kullanıyorum ve 4 GB ram mevcut, hatta bu 4 GB ram'in sadece 1,2 GB'ını kullanıyor. Bence siz bilgisayarınızı en kısa zamanda yetkili servise götürün.

Ek Olarak: Ayrıca AutoCad, sürüm için değil, performans için verdiğim bir örnekti.

hewsel hewsel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 29 / 60
  • Ticaret 0, (%0)

Windows 7 kullanıyorum ve 4 GB ram mevcut, hatta bu 4 GB ram'in sadece 1,2 GB'ını kullanıyor. Bence siz bilgisayarınızı en kısa zamanda yetkili servise götürün.

Ek Olarak: Ayrıca AutoCad, sürüm için değil, performans için verdiğim bir örnekti.

Bu konu üzerinde daha fazla tartışıp bilgi kirliliğine gerek yok sana windows 7 ile mutluluklar dilerim ayrıca pc mden memnunum sorun senin pc de olma ihtimali kuvvetle muhtemeldir. pc nin markasını belirtseydin sana yeknik servisin adresini verirdim.

Madem ki antivirüssün yakaladığın virüsü ne yapayım diye ne bana soruyon ?

• Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)

hewsel adlı üyeden alıntı

Bu konu üzerinde daha fazla tartışıp bilgi kirliliğine gerek yok sana windows 7 ile mutluluklar dilerim ayrıca pc mden memnunum sorun senin pc de olma ihtimali kuvvetle muhtemeldir. pc nin markasını belirtseydin sana yeknik servisin adresini verirdim.

Gereğinden fazla Ram kullanan sizin bilgisayarınız. Ayrıca evet, size katılıyorum, daha fazla mesaj yazıp insanları yanlış bilgilendirip bilgi kirliliğine neden olmayınız. İyi akşamlar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al