Oyun Editoru adlı üyeden alıntı

Biz o şirketler ile çalışmadık. Çalışanlarında bu gibi forumlarda olcağını sanmıyorum. Yanlış anlama sakın. Belki vardır ben bilmiyorumdur.

Konuya dönecek olursak.

Konuyla ilgili görüşmek için. Genel merkezlerini arayarak ya mail yada randevu ayarlamanız gerekiyor.

Mail adresi verirlerse direk Genel merkeze gidin durumu anlatın size randevu versinler.

Kendi sitem için bu şekilde randevu aldım.

Mail adresi olarak ulaşabileceğim bir adres var mı sizinde ulaştığınız?
Ayrıca pm olarak hangi iş için çalışmak istediğinizi ve çalışmadığınızı yazarsanız sevinirim.

Ek Olarak:

Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı

Mantıksal düşünürsek paran varsa anlaşirsin sonuçta bu adamla 30 saniye için 10 milyar para veriyor 1oyuncuya :)
Tabi bide bunların ana binaları var holding binası gibi orada ulaşman daha rahat olur bayiler yardımcı olamaz. Ya reklam departmanlarına ulaşacan yada ana binayı basacan :)

Para her kapıyı açar doğru fakat benim planım projemi anlattıktan sonra desteklerini alabilmek. Proje hayata geçtikten sonra onlarda kazanacak elbet. Marka olabilecek bir proje olduğunu düşünüyorum ve onlarında bunu görüp destek çıkmalarını bekliyorum.

Ek Olarak:

Karikatürname adlı üyeden alıntı

Genel müdürlüklerini ara hocam. Koskoca şirketler, Ar-Ge departmanları vardır hepsinin.

Bunlar aklıma geldi zaten hocam. Belki dedim forumda bu konuyla ilgili arkadaşlar olup direk yönlendirebilecek bir link veya numara bulabilirim.