aHoruz adlı üyeden alıntı

Bu kanıya nerden vardınız? Hangi verileri incelediniz? Binlerce mühendis ve sayısız ekonomi danışmanıyla çalışan koca bir şirketi nasıl 2 klavye tuşuyla çatırdattınız?
Çoğu konuda bilgimiz olmadan fikrimizin olması toplum olarak en büyük problemimiz.


Facebook kan kaybediyor, bunlar hep çırpınışları. Benim gibi düşünen binlerce insan var. İnstagram'ı, Watsap'ı alması bunun belli bir göstergesi. Birgün Msn Messenger, İcq, Mirc gibi esamesi bile okunmayacak. Bahsettiğim sistemleride binlerce mühendis yönetiyordu, modası, devri geçince yokolup gittiler.

"Sanal dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden Facebook, sürekli olarak kullanıcı kaybetmeye başladı. Amerika, İngiltere, Almanya, İspanya ve Fransa gibi ana pazar ülkelerde internet kullanıcıları artık bu sosyal paylaşım sitesine sırtlarını dönüyor. Uzmanlar ise, Facebook için kayıpların devam edeceği ve bir gün MySpace''in akıbetine uğrayabileceği yorumunu yapıyor. "

http://www.haberturk.com/polemik/haber/840489-facebook-kan-kaybediyor

http://teknosafari.com/facebook-kan-kaybediyor-myspace-ile-ayni-sonu-paylasabilir/

Ek Olarak: Nasıl Twitter çıkınca Facebook bundan etkilendi, yarın başka bir site çıkabilir piyasaya. Bu kadar kesin konuşmayın.

Ek Olarak: "Analiz firması SocialBakers’ın verilerine göre, Facebook’un ABD’deki kullanıcı sayısı geçtiğimiz ay yüzde 4 azaldı ve 6 milyon kişi sosyal ağı terk etti. İngiltere’de bu oran yüzde 4.5 olurken, 1.4 milyon kullanıcı Facebook hesaplarını kapattı. Her iki ülkede geride kalan 6 ay içinde kaybedilen aylık üye sayısı ise 9 milyon oldu."