-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Tanitim yazisi alabilirsiniz hocam yada link alımıda olabilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Vallaha hocam rekabete bağlı rekabet az ise kısa sürede çıkarsınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Çıkarsınız elbette, satılık arsalar üzerinden özgün makaleler yazabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Bol bol özgün içerik girin, kaliteli sitelerden yorum backlink alın. Ücret ödememek için 1-2 paravan blog açıp bir süre yazı girdikten sonra oralara tanıtım yazısı yaarsınız. Ancak tahminime göre çok az parayla ilk sıraya oturabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Full Stack Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben de birkaç aylık disiplinli bir çalışmayla ilk sıraya geleceğinizi düşünüyorum. İlk sayfada sahibinden, milliyetemlak, hurriyetemlak, emlaknet gibi ciddi backlinkli siteler var bunların hepsi kategori sayfaları. O aramaya özel bir site değiller. Bu noktada üstelik jenerik bir domainle bunu yapmak çok zor değil diye düşünüyorum.
1) İlk olarak içeriğinizi geliştirin. Sitenize mutlaka gaziantep, arsa ve arazi kelimelerinin ön olana çıktığı 2 veya 3 tane 300-400 kelimelik makale yazın.
2) Sitenizin adına sosyal medya hesapları açın. Yazdığınız makaleleri ve anasayfanızı sosyal medya sitelerinde paylaşın.
Sitenize mutlaka gaziantep-satilik-arsa.jpg, gaziantep-satilik-arazi.jpg, gaziantep-arsa.jpg, gaziantep-arazi.jpg gibi resimler yükleyin. Bu resimleri makalelerin içinde veya sidebar kısmında kullanabilirsiniz. Daha sonra bu resimleri Pinterest, Flickr gibi sosyal mecralarda paylaşın ve altına sitenizin linkini ekleyin.
3) Siteniz yeniyse link almak için acele etmeyin. Bir ayını geçtiyse öncelikle siteniz için forum tanıtımları yapın. Abartmaya gerek yok. 20-30 forum tanıtımı yeterli olacaktır.
Forum tanıtımlarından sonra 5-6 siteden tanıtım yazısı alabilirsiniz. Tanıtım yazısında hep aynı kelimeden link almayın. Örneğin 6 siteden tanıtım yazısı aldınız. 6 siteden de "Gaziantep Satılık Arsa" olarak link almayın. Yeni bir sitesiniz, o yüzden Google'ye doğal görünmeye çalışın. Yoksa spam olarak algılanabilir.
Mesela bir siteden "gaziantep satılık arsa" olarak link alın, başka siteden "gaziantep arsa" olarak link alın. Bir başkasından da "gaziantep satılık arazi" olarak alın.
4) Paravan bloglar oluşturun. Blogger.com, Tumblr.com ve Wordpress.com'dan satılık arsa kelimelerinin geçtiği ücretsiz bloglar alın. Blogların hepsine 3-4 gün arayla arsalarla, arazilerle ilgili makaleler yazın.
2. veya 3. makalelerden sonra siteniz için tanıtım yazısı ekler, hayati derecede önemli backlinkler kazanırsınız. Blogların birine de hedef kelimenize footer link ekleyebilirsiniz. Hepsine eklemeyin.
Bu çalışmadan sonra 1. olmamanız için hiçbir sebep göremiyorum. Çok rahatlıkla o kelimeyi alır, orda kalıcı olursunuz.