Ali Cevat adlı üyeden alıntı

Bir tutsaydık 75.000 TL isterdik.

Kaldı ki farklı kategorilerde iki farklı domain. Bu iki domaini, "bunu bununla bir tutuyosan" diye kıyaslamanız bu sektör hakkında bilginiz olmadığını gösteriyor.

Bu forumunda en büyük sıkıntısı bu. İlgili ilgisiz herkes bir şeyler yazıyor. Kimisi gıcık oluyor. Kimisi de kendini ıspatlamaya, ilgi çekmeye çalışıyor falan filan. Neyse, domaini almayı düşünürseniz fiyatımız 12.000 $ oldu. Bu şekilde trendimiz artmış oldu. Sağolun :w


O bahsettiğin domaine 10 bin dolar istemen zaten aşağı yukarı bir tutmak zira doların ne kadar olduğundan haberin yok galiba. Zaten karşılaştırdığın domainlere bakılırsa konuya ne kadar uzak olduğun belli.

Senin çoook bilgin var belli. Şimdi bana uzun uzun yazdıracaksın zorla, almışsın eline hiçbir işe yaramaz domaini gelmiş 10 bin dolar bir de yok 12 bin olmuş bir de komik olduğunu mu sanıyorsunuz anlamıyorum işte değeri normal bir domain reglemek olan domaini alıyorsunuz ne de olsa piyasa en serbest piyasa gönder gelsin, cidden şaka bir yana bi bitmediniz! Kusura bakmayın da buna şark kurnazlığı derler.

İlgi çekmeye çalışan sensin, çok ilgilisin de madem o elindeki domainin değerinin o kadar olmasının sebebini yazamadın bir türlü. Zaten bizim e-ticaret piyasasında 2 kelime bulmuşlar fırsat ve sepet! bu 2 kelimeyle ilgili elinde domain olan kendini domain hunter ilan ediyor 10 bin dolar 100 bin dolar! Bi akıllı sizsiniz zaten, o domaine değil 12 bin dolar 12 dolar vermem. O domaini daha çoook böyle forumlarda alan yok mu diye yazarsınız, en sonunda 1 ay sonra elimden düşecek bari 10-12 dolara okutayım diye satmazsanız ben burdayım konuşuruz.

Ek Olarak:

anesteziyoloji adlı üyeden alıntı

firsatal.net ne eder o zaman ...:)


Ben domain fiytbelirleyicisi değilim ama kusura bakma da domainin değersiz. Belki fırsat ve al değerli olabilir ama .net olduğu için bir değeri yok. Kolay kolay birkaç istisna hariç kimse .net'e e-ticaret sitesi kurmaz.

Az önce de yazdım, fırsat, sepet gibi kelimelerde domain bulunca onu hemen değerli sanıyorsunuz öyle bir dünya yok!