Aslında Etiket ve Site açıklaması kısımlarını keywordlar harici kullanılırsa etkisi emin olun ki daha da büyüktür.
Diyorsunuz ki etiket kullanmayın. Hemen Bir örnek ile tartışalım bunu.
Yemek sitemiz var ve makale başlığı ve küçük bir makale yazarak işe başlayalım.
Tencere Poğaçası

Malzemelerimizden süt, su, maya ve şekeri tenceremize alalım, altını açalım ve ılımasını sağlayalım, fakat başında bekleyelim, çok sıcak olmasın, çünkü mayamız kabarmaz.
xxx diye konular gitsin.

200 üzeri makale yazdık ve içerik te Tencere Poğaçası olarak makale içerisin de veremedik. Peki google arama kelimelerin de ne diye aratacağız?
Tencere poğaçası diye mi? yoksa bir bayan gibi düşünüp tencere poğaçası nasıl yapılır diye mi?
İşte bu aramalara karşı etiket sistemi kullanılır. Hatta kelimeyi 3-4 etiket ile birleştirelim çünkü google aramasın da en iyi yere gelmesi gerekmetedir. Google arama yerine Tencere Poğaçası yazdığım anda Dodyoumeet çıkıyor hemen. diyo ki
1 Tencere Poğaçası nasıl yapılır
2 Tencere Poğaçası pişirmek
3 Tencere Poğaçası pişermi
4 Tencere Poğaçası tarifi
Benim bildiğim budur ve bu yöntemle gerçek ten de iyi şekil de bir site ilerletiyorum şu an.
Bu aramaları Makale içerisin de nasıl geçmeyi planlarsınız siz olsanız?
Benim Kanaatim ce ve kullanılan teknikler bunu gösteriyor. Hatta Wordpress kullanan milyonlarca kişi gizli anahtar kelimeleri kullanıyor. Bunun için ise kesinlik le ve kesinlikle iyi bir eklenti olan All in Seo Pack kullanılıyor. Şimdi örnekler ile bana açıklarsanız size katılabilirim ve denemelerimi başka bir site üzerin de yapabilirim.

Konuyu açtığın için ayrıca teşekkürler.
Hayırlı Geceler.