Ozzyfb adlı üyeden alıntı
Özel reklam oluştururken Adı, Reklamların Görüneceği Yer ve Açıklama bölümleri nasıl doldurulmalı ? Bu konuda bir şey bulamadım internette. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Özel reklamdan bahsetmiyorum?
Hedeflenen reklam birimi diyorum.
Bunu da reklamlara tıkladıktan sonra sol sütundan seçip oluşturacaksınız . Ayrıca her bir Başlığın Yanındaki soru işareti size nasıl dolduracağınızı anlatıyor. Sadece okumanız lazım ?
Birine olumsuz sözler sarf etmeden önce bir okusanız ?
Ayrıca bunlar Mars'tan gelen özel bilgiler değil. Google arama çubuğuna adsense hedeflenen reklam yazsanız görürsünüz.
Ek Olarak:
Profesyonel Değilim. Deneme yanılma yoluyla buluyorum ben de. Yalnız tek tavsiyem yazı içine bir 336 lık Dikdörtgen ; sol çubuğa 336 ya da 300 luk dikdörtgen ; bir de yazı sonuna. Hepsi bu
Ek Olarak:
dem adlı üyeden alıntı
Adsense hesabıma girip hedeflenebilir reklamları göremiyorum,daha öncede böyle bir konu açılmıştı net açıklayan olmadı,öncelikle hedeflenebilir reklam nedir neyi hedefliyor?
Biraz aradım ve alttaki fotoğraftaki kısıma kadar geldim yazdıklarından, denemeyi başlatsak ne olacak acaba ?
Kısaca hedeflenebilir reklam ile reklamverene şunu diyorsunuz : Kardeş benim sitem bu konum bu ; şu YAŞ aralığında insanlar okuyor vs vs( bunları açıklamada yazarsın ) ve seçtiğin bir veya birden fazla reklam birimi için site konusu ile alakalı reklam Gösterimi istiyorsun. Mesela siten spor hakkında : spor makaleleri ; maç sonuçları vs diye konusunu belirliyorsun . Buna göre seçiyor seni reklamveren