Burak adlı üyeden alıntı
Kendi yazılımlarını üretip böyle güzel sistemler ortaya çıkaran türk girişimciler görünce gerçekten çok seviniyorum. Başarılar şimdiden :)
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler, Olumlu veya Olumsuz yorumlarınızı belirtirseniz dikkate alıp sorunlarınızı gidermeye çalışırız.
Teşekkürler.
Sinan adlı üyeden alıntı
Harika bir sistem olmuş. Ufak bir öneri; kullanıcı giriş kısmındaki kutucuklara "outline:none" verirseniz, Chrome'da çerçeve içine alınmaz ve daha hoş olur. (Ben böyle ufak ayrıntılara çok takarım. :))
Evet, Ben de çok dikkat ederim ama Tasarımcı bilmiyordu nasıl yapılacağını :) Biraz sonra halledeceğim. Söylediğiniz için, Çok teşekkürler.
vBasic adlı üyeden alıntı
kullanmaya niyetliydim ama gizli sayaç kodu yokmuş bu devirde hemen hemen tüm sayaç siteleri gizli kod kullanmaya imkan veriyor sizdede böyle bir sistem olmalı bence iyi çalışmalar.
Zaten istatistikleriniz halka açılmaz, Normal de gizli istatistik için, Reklamlı banner çıkıyor. Herkese açık için, Normal sitenin bannerı çıkıyor. Siz seçiyorsunuz ama, Daha bu sisteme geçmediğimiz için tüm kodlar gizli ve Küçük türk bayrağı çıkıyor.
chbz adlı üyeden alıntı
keske biraz daha sade beyaz olsaydi, bizim gözümüz genelde beyaza alistigi icin bu garip geldi biraz bana.
Biraz daha profosyonel yaklaştığımız için, Siyahı daha iyi gördük. Ama haklısınız daha canlı olabilirdi.
Teşekkürler :)