[CENTER]Merhabalar,
Sizlere 9 yıllık yurt dışı eğitimim ve bazı ünlü sitelerde yaptığım çeviri deneyimimle yardımcı olmak isterim.Tüm makaleler ciddi anlamda profesyonel, SEO uyumlu ve İngilizce ana dil gibi yazılmaktadır. Film,Dizi vs. altyazı çevirisi de yapmaktayım. Tüm
makale konularına açığım. Üniversitemde de akademik çeviriler yapıyorum. Seviyem Advance tir. Ücretler PM ile bilgilendirilir. İstekleriniz ayrılan zaman içinde titizlikle yapılıp, zamanında teslim edilir. 6 saatte 150 kelimelik ortalama 30 makale yazılır. Film ve diziler için de 1 gün sayılır. Tabii her şey planlı ve programlı şekilde ilerler. Bahsettiğim acil durumlar için geçerli.


Yazılı Tercümanlık: Herhangi İngilizce belgelerinizi Türkçeye, veya Türkçe belgelerinizi İngilizceye çevirebilirim. Belgenin büyüklüğüne ve karakter sayısına göre fiyat değişir.

Sözlü Tercümanlık: Herhangi resmi veya gayriresmi iş görüşmeleri için iki taraflı tercümanlık yapabilirim.

Ödev - Proje- Tez: Yarına olan projeni son dakika'ya mı bıraktın? Sorun değil. Ben yaparım. Herhangi İngilizce dersi için verilen yazılı ödevlerinizi ben yapabilirim veya yardım edebilirim. Lise ve üniversite için.

Ek olarak Arapçada dili de eklenmiştir. Arapça - İngilizce, Arapça - İngilizce çeviri hizmetlerimiz başlamıştır.