kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Basit bir fikrim var. Ben 1 lira katılım ücreti ile çekiliş yapmak istiyorum. Verilecek ödül de % li olacak. Yani 100 kişi katılırsa şu kadar ödül 1000 kişi katılırsa şu kadar ödül gibi.
Bunu bir site üzerinden yönlendireceğim fakat burada yasal sıkıntılar ve izinler nelerdir.
Benim bu şekilde bir çekiliş düzenleyip hediye dapıtmam yasal mı. Değilse nasıl izin alınır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
56 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Devlet en büyük mafyadır ve rekabeti sevmez... Başını derde sokarsın yurtdışında barındırsan bile.
4 kişi bu mesajı beğendi.
JexyR
Codeigniter / Symfony
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
milli piyango idaresinden izin alman gerek diye biliyorum külfetini karşılayabilirsen yapabilirsin tabiki.
hatırladığım kadarıyla belli bir miktar rehin para fln veriliyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
56 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Milli Piyango idaresinin izni ile - ürün karşılığı / promosyon - çekiliş yapabilirsin kanunen. Ama maddi külfeti büyük...
Yani 5 - 10 toplayıp, 3 -4 bin ikramiye dağatacak bir sistemle altından kalkılmaz. Ayrıca kurumsal olman lazım onun masrafı da ayrı. Vergisi, muhasebecisi...
3-5 kuruşun varsa e-ticaret yap o zaman. Organik yiyecek sat mesela o işte güzel para var hele Anadoluda ziraat yapılan bir yerlerle bağlantın varsa.
JexyR
Codeigniter / Symfony
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Milli piyango idaresi size kesin bir miktar söyler ancak tahmin yürütürsem ;
milyon tl lerin altında olduğunu sanmıyorum. Çekiliş yapabilirsiniz ama çekiliş için para almak sorun :)