Yaşım küçük yada büyük hayalperestim yada değilim ben proje planını oluşturmuşum tüm cevaplara da araştırmalarımı yaparak cevap vermişim.Gerekli açıklamaları konuda belirtmişim sizin projeniz tutmadı onun projesi tutmadı diye kimse adım atmaz ise tabi sağlam projeler çıkmaz.
Bir şeyi yapabilmenin en önemli yolu inanmaktır.Bende inanarak cevap veriyorum.
Bir şeyi yapabilmenin en önemli yolu inanmaktır.Bende inanarak cevap veriyorum.
Bende şunu demek istiyorum, ben inanarak doktor olamıyorum, çok inanıyorum bir mühendis gibi davranayım diyemiyorum. :)
İşin ehli olan proje yapımcıları var. Onların yanında 2 paragraf metin yazmak proje yapmak olmaz. :) Belediyeler bile temel düzeyde proje nedir kursları veriyor. Katılabilirsiniz.
Ama işe daha profesyonel bakmanız gerekir, buna iki - üç tane gönüllü kişi bulup bakmanız bir kere yanlış. Ben gönüllüyüm, iyice kodladım siteyi falan. Sonra aldım gittim her şeyi, nasıl ispatlarsın, o kadar emek, inanç duygusu, nereye gider? :rolleyes:
İşe profesyonel bakmak, sizin yalan söylediğinizi belirtmez. Sadece biraz daha pişmek diye bir şey var. Profesyoneller yapamazken, amatör birilerinin uğraşması gereksiz geliyor. Profesyonellerde artık aynı kulvarda cevaplarını aldıkları için, aynı sistemleri sadece o yolu tam olarak görememiş amatör ruhlu insanlar çıkarmaya çalışıyor. :)
Ben başarılar diliyorum yine de. :)