-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir abim ile silkroad online oyunu için pvp server açmayı düşünüyoruz, 1000 useri kaldıracak bir VDS arıyoruz tavsiyeniz nedir?
Vds'ye silkroad online pvp server kurulumu kaça yapılıyor nasıl yapılıyor? Korumalı güzel bir firma önerinizi bekliyorum 1000 useri kaldirabilecek bir vds arıyoruz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Başlangıç için ilk paketi alır hedeflediğiniz usera ulaşınca ki o online sayısı, ondan sonra paket yükseltirsiniz.
bayiol [.net] satılıktır - pm atın
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam ben size yarın ayrıntıları yazarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kurulum ve geliştirme hakkında bilginiz varmı?
http://www.sunucusatis.net/ şu firma işinizi görebilri. Daha önce metin2 server için bir firma ile çalışmıştım orada silkroad da vardı önerecektim ancak kapanmış. Şimdi şöyleki bu firmalar kurulumu yaparlar size ama fixdir kurulumlar itemdir şudur budur herşeyi kendiniz hazırlamalısınız. Ama hangi firmadan alırsanız alın kendinizi deneme adına 1 haftanızı oyuna ayırın hataları görün ve nerfleyin hepsini. Daha sonrasında oyun oynandıkça hataları bildirirler yada fark edersiniz zaten herkesin elinde olmadık itemler çıkınca, adam aniden yükselince seviye anlamında. Örneklemek mümkün dediğim gibi hizmeti hızı iyi olan kullanımları düzgün olan herhangibidir siteden vds alabilirsiniz. Düzenlemek server filesları geliştirmek size kalmış birşey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yok hocam dediğim gibi satın aldığınız yere kurdurun bu oyun sunucusu satan direk bu işleri yapan sitelere. Sonrasında edit için ayrı, koruma için ayrı para istiyorlar kurcalaya kurcalaya yadabilgi sahibiyseniz kendinizde yapabilirsiniz demek istedim.