lostyazilim
tr.link

Aylık Gösterim ve kazanç normal mi?

26 Mesajlar 2.896 Okunma
acebozum
tr.link

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

Karikatürname adlı üyeden alıntı

Site adresi profil ismimle aynı, karikaturname.com
Ama hazır script olduğu için reklam alanlarını pek değiştiremiyorum. Sidebardakiler değişiyor da, içerik altı ve üstü değişmiyor.

kullandığınız script lisanslıysa codecanyon üzerinden iletişime geçebilisiniz.
uygun bir fiyata yapabilir diye düşünüyorum

wmaraci
reklam

Karikaturname Karikaturname WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 465 / 297
  • Ticaret 1, (%100)

ö k adlı üyeden alıntı

Reklam tıklama oranında değişiklik değilde TBM arttırman için sana hemen ilk taktiği veriyorum. Sidebarda yer alan reklamları ve içeriğin en altında yani content altında yer alan en sonda ki reklamı kaldır. Sadece 2 reklam biri mi kalsın. Dilersen içeriğin soluna da dikey reklam koy. TBM artışını takip et.

İçeriğin soluna reklam ekleyemiyorum. sidebardakiler de Maxad üzerinden yaynlanan reklamlar. Gösterim başına ücretlendiriliyor.

Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!

StreetStiLLs StreetStiLLs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Matematik Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)
Bence ne yapsanızda reklam gösteriminiz artmayacak. Çünkü ben siteye girdiğimde reklamlar değilde içeriğiniz dikkat çekiyor. Özellikle o başlık kısmı reklama baksam bile dikkatimi çekiyor

• Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 465 / 297
  • Ticaret 1, (%100)

StreetStiLLs adlı üyeden alıntı

Bence ne yapsanızda reklam gösteriminiz artmayacak. Çünkü ben siteye girdiğimde reklamlar değilde içeriğiniz dikkat çekiyor. Özellikle o başlık kısmı reklama baksam bile dikkatimi çekiyor

Google açısından doğru olanı da bu. Ama kazanç açısından negatif etkiliyor. Script değiştirmek yada trafiği artırmak dışında başka çözümü yok sanırım bu işin.

Ek Olarak:

kramper adlı üyeden alıntı

Helal olsun hocam, süper analiz ve tespit yapmışsınız tecrübelisiniz çokça belli.

Konu sahibi arkadaş, hitleri sosyal medyadan çekersen TBM düşük olur. Sebebi bu en azından sebeplerinden 1i budur.

İlgili kişi "hitler sosyal medyadan geldiği için düşük" demiyor hocam, üç kağıt yapıyorsunuz, bot hit ile gösterim şişiriyorsunuz diyor. Kendisi öyle yapıyor anladığım kadarıyla, herkesi de kendisi gibi yalancı ve üçkağıtçı sanıyor.

wmaraci
wmaraci

StreetStiLLs StreetStiLLs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Matematik Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)

Karikatürname adlı üyeden alıntı

Google açısından doğru olanı da bu. Ama kazanç açısından negatif etkiliyor. Script değiştirmek yada trafiği artırmak dışında başka çözümü yok sanırım bu işin.

Ben size dikkati reklama çekin derken tıklattırmak için gözlerine sokun demiyorum. Ben reklama odaklanıp baktığımda bile dikkatimi çeken başka şeyler var sitede reklama bile odaklanamıyorum. Sade tasarımlarda tıklama daha fazla olur

• Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 465 / 297
  • Ticaret 1, (%100)

Ben size dikkati reklama çekin derken tıklattırmak için gözlerine sokun demiyorum. Ben reklama odaklanıp baktığımda bile dikkatimi çeken başka şeyler var sitede reklama bile odaklanamıyorum. Sade tasarımlarda tıklama daha fazla olur

Onu anladım hocam da, hazır script olduğundan ötürü pek fazla değişiklik yapamıyorum maalesef.

Ek Olarak:

Sadece bağlantı birimlerindeki renkleri değiştirdim, bir de diğer arkadaşın önerisi üzerine reklam sayısını azalttım, kazanç 2 kat arttı :)
Bir de temayı editletip reklam yerleşimini düzenlersem tam olacak sanırım. Öneriler için teşekürler arkadaşlar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al