3han
3HanNET Tasarım&Yazılım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web&Masaüstü Programlama
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenin ana domainini etkilemeden tabii ki sub domain ile yapabilirsiniz, satın alacağınız bir hostinge alt alan adınızın ns lerini yönlendirin. Sonrasında wordpress kurulumunu yapın.
3HanNET Web Tasarımı & Yazılım Teknolojileri - 3hannet.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben anladım arkadaşın yapmak istediğini
Mesela bir blog düşünün kategorilerde forum kısmı da var. Foruma tıklayınca farklı bir scripte geçiyor ya. Büyük ihtimal anasayfayı blogger de hallecek diğer kısımları wp ile halledicek.
Ama tavsiyem öyle yapma çok değişik görüntüler oluşacağından hoş olmaz.
en basiti yorum sistemi çok farklı görünecek ve insanlar farklı sitede oldugunu düşünecek
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
3han adlı üyeden alıntı
Sitenin ana domainini etkilemeden tabii ki sub domain ile yapabilirsiniz, satın alacağınız bir hostinge alt alan adınızın ns lerini yönlendirin. Sonrasında wordpress kurulumunu yapın.
Alt alan adınızın nslerini yönlendirin demissiniz. Ben isimtescil kullanıyorum ve alt alan adı oluşturma seçeneği yok. Sitenin ana sayfası da blogger a bağlı yani Blogger'a ait CNAME ler var
Ek Olarak:
StreetStiLLs adlı üyeden alıntı
Ben anladım arkadaşın yapmak istediğini
Mesela bir blog düşünün kategorilerde forum kısmı da var. Foruma tıklayınca farklı bir scripte geçiyor ya. Büyük ihtimal anasayfayı blogger de hallecek diğer kısımları wp ile halledicek.
Ama tavsiyem öyle yapma çok değişik görüntüler oluşacağından hoş olmaz.
en basiti yorum sistemi çok farklı görünecek ve insanlar farklı sitede oldugunu düşünecek
Forum sistemi icin subdomain kullanmam gerekiyor ancak subdomain acamiyorum isimtescil panelinden ve subdomain'e ait bir yonlendirmede dogal olarak olmuyor. "Hosting servisim yok, haberiniz olsun" sadece isimtescilin domain paneli
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
3han
3HanNET Tasarım&Yazılım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web&Masaüstü Programlama
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
UyuzWeb adlı üyeden alıntı
Alt alan adınızın nslerini yönlendirin demissiniz. Ben isimtescil kullanıyorum ve alt alan adı oluşturma seçeneği yok. Sitenin ana sayfası da blogger a bağlı yani Blogger'a ait CNAME ler var
Ek Olarak:
Forum sistemi icin subdomain kullanmam gerekiyor ancak subdomain acamiyorum isimtescil panelinden ve subdomain'e ait bir yonlendirmede dogal olarak olmuyor. "Hosting servisim yok, haberiniz olsun" sadece isimtescilin domain paneli
İsim tescille çalışmadım daha önce o yüzden isimtescilin panelini bilmiyorum. Fakat destek talebi oluşturun isimtescilden yardımcı olurlar tahminimce.
3HanNET Web Tasarımı & Yazılım Teknolojileri - 3hannet.com