wmaraci reklam
tr.link

Blogger ile Wordpress'i Aynı Alan Adı içinde kullanabilir miyim ?

14 Mesajlar 2.107 Okunma
acebozum
tr.link

3han 3han 3HanNET Tasarım&Yazılım Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web&Masaüstü Programlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 19 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Sitenin ana domainini etkilemeden tabii ki sub domain ile yapabilirsiniz, satın alacağınız bir hostinge alt alan adınızın ns lerini yönlendirin. Sonrasında wordpress kurulumunu yapın.

3HanNET Web Tasarımı & Yazılım Teknolojileri - 3hannet.com
googleasistan
reklam

StreetStiLLs StreetStiLLs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Matematik Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)
Ben anladım arkadaşın yapmak istediğini

Mesela bir blog düşünün kategorilerde forum kısmı da var. Foruma tıklayınca farklı bir scripte geçiyor ya. Büyük ihtimal anasayfayı blogger de hallecek diğer kısımları wp ile halledicek.

Ama tavsiyem öyle yapma çok değişik görüntüler oluşacağından hoş olmaz.

en basiti yorum sistemi çok farklı görünecek ve insanlar farklı sitede oldugunu düşünecek

UyuzWeb UyuzWeb Yardımsever Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Aircraft Powerplant
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 988
  • Beğeniler 40 / 200
  • Ticaret 24, (%100)

3han adlı üyeden alıntı

Sitenin ana domainini etkilemeden tabii ki sub domain ile yapabilirsiniz, satın alacağınız bir hostinge alt alan adınızın ns lerini yönlendirin. Sonrasında wordpress kurulumunu yapın.

Alt alan adınızın nslerini yönlendirin demissiniz. Ben isimtescil kullanıyorum ve alt alan adı oluşturma seçeneği yok. Sitenin ana sayfası da blogger a bağlı yani Blogger'a ait CNAME ler var

Ek Olarak:

StreetStiLLs adlı üyeden alıntı

Ben anladım arkadaşın yapmak istediğini

Mesela bir blog düşünün kategorilerde forum kısmı da var. Foruma tıklayınca farklı bir scripte geçiyor ya. Büyük ihtimal anasayfayı blogger de hallecek diğer kısımları wp ile halledicek.

Ama tavsiyem öyle yapma çok değişik görüntüler oluşacağından hoş olmaz.

en basiti yorum sistemi çok farklı görünecek ve insanlar farklı sitede oldugunu düşünecek

Forum sistemi icin subdomain kullanmam gerekiyor ancak subdomain acamiyorum isimtescil panelinden ve subdomain'e ait bir yonlendirmede dogal olarak olmuyor. "Hosting servisim yok, haberiniz olsun" sadece isimtescilin domain paneli

Geri dönüş için mesajı alıntılayın.

3han 3han 3HanNET Tasarım&Yazılım Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web&Masaüstü Programlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 19 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

UyuzWeb adlı üyeden alıntı

Alt alan adınızın nslerini yönlendirin demissiniz. Ben isimtescil kullanıyorum ve alt alan adı oluşturma seçeneği yok. Sitenin ana sayfası da blogger a bağlı yani Blogger'a ait CNAME ler var

Ek Olarak:
Forum sistemi icin subdomain kullanmam gerekiyor ancak subdomain acamiyorum isimtescil panelinden ve subdomain'e ait bir yonlendirmede dogal olarak olmuyor. "Hosting servisim yok, haberiniz olsun" sadece isimtescilin domain paneli

İsim tescille çalışmadım daha önce o yüzden isimtescilin panelini bilmiyorum. Fakat destek talebi oluşturun isimtescilden yardımcı olurlar tahminimce.

3HanNET Web Tasarımı & Yazılım Teknolojileri - 3hannet.com
wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al