darkdemon adlı üyeden alıntı

1)Facebook ve twitter'da eksik olan ne?
2)İnsanları hangi özelliğiniz ile siteye çekmeyi planlıyorsunuz?
3)Yapacağınız projenin reklamını nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
4)Facebook ve twitter'ın benzeri bir sosyal ağ projesinin asla tutmayacağını biliyor musunuz?
5)Facebook ve twitter'ın uzman kodcularından daha iyi kodculara,tasarımcılara ve reklam giderine sahip misiniz?

Bu sorunların cevaplarını bekliyorum.Projenizde başarılar diliyorum.

Merhaba.Konuda belirtiğim şekilde mesaj yazdığınız için teşekkür ediyorum öncelikle.

1-) Facebook da amaç arkadaşlarını bulmak ve paylaşımda bulunmak.Artık aynı şeyleri yapmak dan sıkıldık derken twitter günümüzde popüler oldu.Ama pek de beklentileri karşıladığı söylenemez.Şu anda alternatif olarak kullanılan twitter değişime gitmeye çalışsa da özelliğini zamanla kaybedecek.Facebook kullanıcıları en yoğunu oyun ve paylaşım için sitede bulunuyor.Biz hem bu ihtiyaçları karşılarken hemde yeni fikrimizle ilgi almayı planlıyoruz.

2-) İnsanlar alternatif bir siteye yönelirken hem bu siteyi sevmeli hemde kalıcı olması sağlanmalı.Bu açıdan çok güzel bir özellik ile ilgi çekmeyi planlıyoruz.

3-) Reklama site çalışır haldeyken ihtiyaç olacaktır ve biz bunun için gerekli yatırımımızı yapacağız.Ayrıca bu alanda çalışan ayrı bir ekibimiz olacak.

4-) Kesinlikle biliyoruz.Dünyada eşi olmayan bir fikrimiz var merak etmeyin.

5-) Bunun için çalışıyoruz zaten.Yazılım konusunda pek sıkıntımız yok.Tasarım konusunda ekibimiz var fakat dahada güçlendirmeyi planlıyoruz.