:-) Yanlış kişiye yanlış bir cümle kurdun bak şimdi. Ben senin kadar heyecanlanmadım -ki seninle daha önceden de muhabbetimiz var, sorunlarını dinleyip yardımcı olmaya çalışan birine bu kadar sert çıkışman yanlış.
Eğer bir dikkat çekme çabasından bahsediyorsan, daha önceki açtığın konulara bakarak söylüyorum bunu yanlış anlama ama bunu sen çok iyi yapıyor ve sürekli sorular sorarak her açtığın web sitesine google üzerinden organik hit çekmeyi beceriyorsun :-)
-ki bu açtığın konuyu bile skype üzerinden sana ufak bilgilendirme yaparak aydınlatmaya çalıştım. Bakıyorum da, gelip yazanlar benden farksız pek bir şey söylemiyor.
Son olarak şunu söylüyorum, konu açmadan önce forumda arama yap. Bu zamana kadar sorduğun her sorunun neredeyse cevabı var forumda.
Eğer bir dikkat çekme çabasından bahsediyorsan, daha önceki açtığın konulara bakarak söylüyorum bunu yanlış anlama ama bunu sen çok iyi yapıyor ve sürekli sorular sorarak her açtığın web sitesine google üzerinden organik hit çekmeyi beceriyorsun :-)
-ki bu açtığın konuyu bile skype üzerinden sana ufak bilgilendirme yaparak aydınlatmaya çalıştım. Bakıyorum da, gelip yazanlar benden farksız pek bir şey söylemiyor.
Son olarak şunu söylüyorum, konu açmadan önce forumda arama yap. Bu zamana kadar sorduğun her sorunun neredeyse cevabı var forumda.
2 aydır tek bir yazı girmediğim bir siteye organik hit çekmek tam olarak ne işime yarar ?
Bu konuda hiç kimse senin yazdıklarınla alakalı birşey yazmadı. Sen hangi konuyu takip ediyorsun ?
Google üzerinden organik hit çekmek. Hangi konuda gördün bunu tam olarak ?
Aslı astarı olmadan sıkılamış geçmişsin.
Skyp üzerinden konuştuğumuzda da şimdi de hiç bir şey söylemedin. Hala ortaya tek bişey koymadın. Bana o gün dediğin şey "tesadüf" oluşu.
Eğer ben bir siteye emek harcıyor başka siteye emek harcamıyorsam. Emek vermediğim site yükseliyorsa. Sonra da bana bunu " tesadüf" kelimesiyle açıklıyorsan kusura bakma benim de seo için "hikaye " kelimesini kullanmam çok normal.
Tekrar söylüyorum. Bu konunun başlığını kimse senin gibi anlamadı. Kimse senin yazdıklarına benzer bişeyler yazmadı.