lostyazilim

Wordpress Warez Tema Kullanmak

22 Mesajlar 7.388 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
Merhaba arkadaşlar, bundan bir kaç gün önce birisinden newspaper temasını 50 tl'ye aldım. Ancak kurduktan bir kaç gün sonra öğrendim ki tema warezmiş. Ve lisans anahtarı istedi. Boşu boşuna param yanmış oldu. Themeforest'ten temayı araştırdığım zaman 58 dolar olduğunu öğrendim.

Arkadaşlar, giriş yaptıktan sonra karşıma lütfen lisans anahtarı giriniz diyor. Ben lisans anahtarı girmeden temayı kullansam bir sorun olurmu hukuki açıdan ?

Önceden bilseydim temayı direk theme forestten satın alırdım. Ancak o şeref yoksunu insanlar yüzünden böyle bir durumda kaldım.

wmaraci
reklam

ugly ugly öğrencilik Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrencilik
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 14 / 33
  • Ticaret 2, (%100)
bu forumdan biriyse şikayet konusu aç. Yada uğraşmak istiyorsan savcılığa suç duyurusunda bulun. Soruna gelince kullanan kullanıyor ama her zaman risk vardır. Şahsen kullanmanı tavsiye etmem.
UNKEF

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

ugly adlı üyeden alıntı

bu forumdan biriyse şikayet konusu aç. Yada uğraşmak istiyorsan savcılığa suç duyurusunda bulun. Soruna gelince kullanan kullanıyor ama her zaman risk vardır. Şahsen kullanmanı tavsiye etmem.

Hocam forum üzerinden almadım. 50 tl içinde savcılıkla uğraşmak gerçekten istemiyorum. Bende kullanmak istemiyorum sonuçta bir emek var ancak. Şuanda sitem boşta kaldı ve bütün menü ayarları yaptım. Şuanlık kullansam 1-2 ay sonra lisanslı olarak alırım. Ancak şuanlık ne yapıcağımı bilmiyorum. Kullansam bir sorun kullanmasam bir sorun.

Fronar Fronar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 17 / 42
  • Ticaret 71, (%100)

ugly adlı üyeden alıntı

Katılıyorum buradan biri yaptıysa bunu hemen şikayette bulun aynı zamanda yasal yollara başvur.
UNKEF

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

Fronar adlı üyeden alıntı

Katılıyorum buradan biri yaptıysa bunu hemen şikayette bulun aynı zamanda yasal yollara başvur.

Hocam bu forumdan biri yapmadı. 50 tl içinde böyle kişilerle uğraşmak istemiyorum. Şuanda elimde para bulunsa temayı alacağım. Ancak elimde şuanda para olmadığından kullanmayı düşündüm.

• Üyelik 05.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 17 / 42
  • Ticaret 71, (%100)

berkakalinn adlı üyeden alıntı

Hocam bu forumdan biri yapmadı. 50 tl içinde böyle kişilerle uğraşmak istemiyorum. Şuanda elimde para bulunsa temayı alacağım. Ancak elimde şuanda para olmadığından kullanmayı düşündüm.

Temayı warez dağıtan kişi hayrına dağıtmadı bunu böyle bilmelisin. İçinde mutlaka bir kod mod gömülüdür ve dağıtan kişi bu kodla senin database bilgilerini vb. bulabilir.

• Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

Fronar adlı üyeden alıntı

Temayı warez dağıtan kişi hayrına dağıtmadı bunu böyle bilmelisin. İçinde mutlaka bir kod mod gömülüdür ve dağıtan kişi bu kodla senin database bilgilerini vb. bulabilir.

Hocam emin olun sizin bu bana verdiğiniz uyarıyı aynen warez tema kullanmalımıyım ? sorusuna aynı şekilde yazıyorum. Ancak şuanda ne yapacağımı bilmiyorum. Temayı kaldırsam site boş kalacak.

• Üyelik 05.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 17 / 42
  • Ticaret 71, (%100)
Kesinlikle kullanmamalısınız.

ugly ugly öğrencilik Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrencilik
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 14 / 33
  • Ticaret 2, (%100)

berkakalinn adlı üyeden alıntı

Hocam forum üzerinden almadım. 50 tl içinde savcılıkla uğraşmak gerçekten istemiyorum. Bende kullanmak istemiyorum sonuçta bir emek var ancak. Şuanda sitem boşta kaldı ve bütün menü ayarları yaptım. Şuanlık kullansam 1-2 ay sonra lisanslı olarak alırım. Ancak şuanlık ne yapıcağımı bilmiyorum. Kullansam bir sorun kullanmasam bir sorun.

Hocam, temayı yapanın mail adresini bulup bunu gönderir misin ? Ne diyeceğine göre karar verirsin bence. Bu arada temanın satış linkini bana atar mısın

Hello

I have a problem . Somebody sold me your theme, but unlicensed . Now I do not know what to do . If you 'll excuse me, I want to use your theme to 2 months . At the end of two months, I want to pay the license fee . I hope you can help me.

Yazım hatası olabilir ama anlar diye düşünüyorum:p

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
themeforest'ta satılan temalardaki lisans kodu otomatik güncelleme ve teknik destek talebinde bulunurken gerekiyor.
temada güvenlik açığı bulunması, güncellenmesi durumunda temanın güncel halini indiremiyeceksiniz.
temayı kullanmanızı tavsiye etmem hem emek hem de temanın içine zararlı kodlar eklemiş olabilir.
şimdilik ücretsiz bir tema kullanmanızı tavsiye ediyorum

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al