-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Merhaba arkadaşlar, bundan bir kaç gün önce birisinden newspaper temasını 50 tl'ye aldım. Ancak kurduktan bir kaç gün sonra öğrendim ki tema warezmiş. Ve lisans anahtarı istedi. Boşu boşuna param yanmış oldu. Themeforest'ten temayı araştırdığım zaman 58 dolar olduğunu öğrendim.
Arkadaşlar, giriş yaptıktan sonra karşıma lütfen lisans anahtarı giriniz diyor. Ben lisans anahtarı girmeden temayı kullansam bir sorun olurmu hukuki açıdan ?
Önceden bilseydim temayı direk theme forestten satın alırdım. Ancak o şeref yoksunu insanlar yüzünden böyle bir durumda kaldım.
ugly
öğrencilik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrencilik
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bu forumdan biriyse şikayet konusu aç. Yada uğraşmak istiyorsan savcılığa suç duyurusunda bulun. Soruna gelince kullanan kullanıyor ama her zaman risk vardır. Şahsen kullanmanı tavsiye etmem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
71, (%100)
Kesinlikle kullanmamalısınız.
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
themeforest'ta satılan temalardaki lisans kodu otomatik güncelleme ve teknik destek talebinde bulunurken gerekiyor.
temada güvenlik açığı bulunması, güncellenmesi durumunda temanın güncel halini indiremiyeceksiniz.
temayı kullanmanızı tavsiye etmem hem emek hem de temanın içine zararlı kodlar eklemiş olabilir.
şimdilik ücretsiz bir tema kullanmanızı tavsiye ediyorum