vBasic adlı üyeden alıntı

Aslında olaya birde ticari yönünden bakalım, web site alıp satarken pagerank - hit durumunda sonra alexa sırası önde geliyor. Alexa bir nevi sitenin popülerliğini belirliyor bunun için alexa küçümsencek bir durum değil :)

Senin sözlerine dayanarak kısaca, alışveriş yaptığımız kişiyi kandırmak küçümsenecek bir durum değildir, bunu kullanarak haksız kazanç elde edebiliriz sonucunu düşünüyorum. :)

Elbette egonuzu tatmin edebilirsiniz, ama doğal yöntemlerle o sıraya gelemiyorsanız, sahte yöntemlerle sadece belirli bir süre orada durursunuz. Alexa geldiği gibi gider, düşürdükten sonra birde onu o derecede korumak var. 1 sene de yaptığın çalışma, istikrar sağlanmazsa 1 ayda bozulur. :)

Programı yapan kişiyle bir problemim yok, bu tür programlar sadece belirli bir süre zevk verir. Sonra belirli karalistelere girdikten sonra dönüş zor olabilir. O nedenle bu yorumlarımı belirtiyorum.

Ama ben o kadar özgün yazı yazıyorum, emek gösteriyorum, Alexa düşürmekte benim hakkım diyenler, eğer siz o sıraya zamanla gelemiyorsanız demek ki bazı şeyler gerçekten olması gerektiği gibi değil. Bakın, size bir ayna görevini göstermiyor mu gerçek sonuçlar? :rolleyes: