terzi312 adlı üyeden alıntı

Hocam, her blog derken onlarca blog açmanız gerekmiyor.Bu konularda amatör olduğunuzu varsayıyorum ve 2-3 paravanla başlamanız gerektiğini söyleyebilirim.
Dolayısıyla farklı ip çokta önemli değil. İsterseniz bulunduğunuz semtte farklı internet kafelerden açıp yapabilirsiniz.

Dediğim gibi 2-3 paravanı güzel bir şekilde besleyin akabinde link çıkın. İlk aşama da yeterli olacaktır.



Yaw arkadaş susayım susayım diyorum da yetti artık. Açtığım konuları baltalamaya çalışıyorsun. Bana inadına söylediklerini inkar ediyorsun.

https://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/satisa-uygun-search-engine-optimization-link-wheel-nasil-olmali-nami-diyar-paravan-blog-218174-2.html

Arkadaşlar lütfen okuyun. Şurada yazanları. Rica ediyorum okuyun. Olmaz böyle ya yazık. İnadına konuşmayın. Doğrı neyse onu konuşun. Ben bu işin satışını yapacağımda her türlü açıklamama rağmen bana itiraz ettin. Bu işin kesinlikle zararlı olduğunu söyledin. Sırıttın güldün şimdi de paravan blog tarifi veriyorsun.

Arkadaşlar bu mesajdaki amacım sadece tavisyelerine kulak verdiğiniz insanların bilgi ve paylaşım kalitelerini iyi araştırın. Her gün ayrı bi fikirle gelen insanlardan bişey kabul etmeyin. Dikkat ederseniz linkini verdiğim konuda her türlü açıklamama rağmen hatta başka sitelerden iş bilenlerden örnek getirmeme rağmen paravan blogu kesinlikle zararlı olarak göstermeye çalıştı.