lostyazilim
tr.link

İşlemci Seçmeme Yardım Edebilir Misiniz?

19 Mesajlar 1.931 Okunma
lstbozum
tr.link

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)
Bir türlü değiştiremediğim Core 2 Duo E8200 ile zorla Bf 3 oynayabiliyorum ittire ittire :) Fiyatı uygun, ikinci el biraz daha iyi bir işlemci alınabilir. i3-530 ve 540 lara bakabilirsiniz. O fiyata arkadaşların da dediği gibi iyi bir işlemci bulmak zor.

wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
tavsiyem biraz daha bütçe arayırıp para toplamak zira alacağınız şeyler ne kadar ucuzlarsa performans o derece düşer ve istediğiniz oyunlara yetmeyince sizi mutsuz edebilir tahminimcede bu sistem size oyunları ultra lowda bile zor götürürecektir o zamanda oyunun bir zevki çıkmaz

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
amd ve celeron almada ne alırsan al :)

Korgoth Korgoth WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 1 / 14
  • Ticaret 0, (%0)

Fatma adlı üyeden alıntı

amd ve celeron almada ne alırsan al :)

Celeron konusunda haklısınız, fakat F/p oranına göre harikalar yaratan AMD almasın tabii ki, yardımcı olmak yerine marka fanatikliği daha güzel, değil mi ..

http://www.vatanbilgisayar.com/amd-a4-6300-soket-fm2-37ghz-1mb-onbellek-65w-32nm-islemci--hd8370d-gpu.html?srt=UP

Linkteki üründeki CPU içinde ekran kartı var, hybrid crossfire desteği ile geliyor, yani düşük bütçeli bir sistemde tercih edilip sonrasında başka bir ekran kartı ile beraber kullanılabiliyor. Çok yüksek ihtimal şu anki kasanız ile uyumlu olmayacaktır, bütçenizi 500 - 600 TL civarına çekerseniz ben de yardımcı olmaya çalışırım.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

Deumos adlı üyeden alıntı

Celeron konusunda haklısınız, fakat F/p oranına göre harikalar yaratan AMD almasın tabii ki, yardımcı olmak yerine marka fanatikliği daha güzel, değil mi ..

benim şuanki kullandığım celeron aldığıma binpişmanım ,daha öncede AMD kullandım sürekli ısınıp kapanıyordu AMDlerde ısınma sorunu vardu şuan geliştirmişlerse bilmiyorum ama satıcıların hepside AMD tavsiye etmiyorlar

Korgoth Korgoth WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 1 / 14
  • Ticaret 0, (%0)

Fatma adlı üyeden alıntı

benim şuanki kullandığım celeron aldığıma binpişmanım ,daha öncede AMD kullandım sürekli ısınıp kapanıyordu AMDlerde ısınma sorunu vardu şuan geliştirmişlerse bilmiyorum ama satıcıların hepside AMD tavsiye etmiyorlar

Celeron işlemciler 1998 - 2002 arası çıktı. Bu tarihlerden önce mi kullandınız AMD'yi ? Fark ettiğiniz üzere 15 - 20 yıl geçmiş yani üzerinden. Celeron zamanına göre iyiydi tabii ki, şu an telefonlardaki işlemciler bile ondan daha iyi. 1998'deki teknoloji ile 2015'deki teknolojiyi karşılaştırmak oldukça sağlıksız bir gözlem zaten.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
ilk kullandığım celerondu ondan sonra amd kullandım geçenlerde yine amd almayı düşündüm ama kaç mağazaya gittimse amd önermediler çok kötü dediler sadece biri oyun oynayacaksanız amd daha iyiir demişti

orrisus1 orrisus1 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 0 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

Fatma adlı üyeden alıntı

ilk kullandığım celerondu ondan sonra amd kullandım geçenlerde yine amd almayı düşündüm ama kaç mağazaya gittimse amd önermediler çok kötü dediler sadece biri oyun oynayacaksanız amd daha iyiir demişti

Oyun dediğim gta 5 falan değil o kadar pc toplayamam zaten :D cs go lol falan oynarım ets falan onlar yani
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

yıllardır intel kullanıyorum parası yüksek, ömrü uzun, kalite daha fazla, daha az ses yapıyor, daha az enerji kullanıyor , daha fazla performans veriyor ( seçtiğinize bağlı ) ama dediğim gibi para sıkıntısı var amd kısa ömür, daha ucuz , daha iyi performans verende var nadir olarak, enerji bakımından sömürüyor, kalite muazzam denilemez , bir oyun bilgisayarı için ideal markalar intel ve nvidia dır bence bütçenizi arttırın çünkü alacağınız ekipman size bir getirisi olmayacak
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al