kendoka adlı üyeden alıntı

Yaw arkadaş susayım susayım diyorum da yetti artık. Açtığım konuları baltalamaya çalışıyorsun. Bana inadına söylediklerini inkar ediyorsun.

https://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/satisa-uygun-search-engine-optimization-link-wheel-nasil-olmali-nami-diyar-paravan-blog-218174-2.html

Arkadaşlar lütfen okuyun. Şurada yazanları. Rica ediyorum okuyun. Olmaz böyle ya yazık. İnadına konuşmayın. Doğrı neyse onu konuşun. Ben bu işin satışını yapacağımda her türlü açıklamama rağmen bana itiraz ettin. Bu işin kesinlikle zararlı olduğunu söyledin. Sırıttın güldün şimdi de paravan blog tarifi veriyorsun.

Arkadaşlar bu mesajdaki amacım sadece tavisyelerine kulak verdiğiniz insanların bilgi ve paylaşım kalitelerini iyi araştırın. Her gün ayrı bi fikirle gelen insanlardan bişey kabul etmeyin. Dikkat ederseniz linkini verdiğim konuda her türlü açıklamama rağmen hatta başka sitelerden iş bilenlerden örnek getirmeme rağmen paravan blogu kesinlikle zararlı olarak göstermeye çalıştı.

"Kaliteli, siteye yarar sağlayacak SEO paketi nasıl olur kısaca özetleyeyim."

Satışa uygun, paranın hakkını veren, birden fazla müşteriye uygulayacağınız SEO link wheel uygulaması ve bizzat kendi sitenize uygulayacağınız link wheel arasında fark vardır.

Her seferinde 0 'dan yapınca kısa zamanda verim almazsınız.
Bir paket hazırlayıp konuda anlattığın gibi yaparsanda zararlıdır.

Kendinize ufak bir ağ hazırlayıp, ihtiyaçlara uygun beslerseniz ve biraz sabrederseniz verim alırsınız. Ben SEO Paketi olması konusuna karşıyım.
Artık lütfen konuşma bıktım yemin ediyorum.