Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Şimdi 21 yaşındaysan ben senin kardeşin olamam da. Neyse. Sadece dikkatimi çekti. Foruma bir konu açıyorsun ve burası bir webmaster forumu. İmzanda böyle bir şey yazsa gene es geçeceğim de, konunun içine yazmışsın ilginç bir şekilde. Dikkatimi çekti, belirtmek istedim.

Ayrıca bana orası, burası, şurası ile ilgili bir yorum yapıp yapamayacağımı takdir edersin ki sen söyleyemezsin zaten. Buna ben karar veririm :)

Amacım nacizane bir bakış açısı bildiriminde bulunmaktı ama üslubunu beğenmediğimi de ayrıca belirtmek isterim kardeşim.

Güzel çalışmalar dilerim.

Siz bu durumun ciddiyetinde olup ta art niyetli olmayıp kavmiyetçilik gütmeseydin üslubum daha düzgün olabilirdi ki ben onu diğer milletleri düşünerek yazdım ayrım yapmak için değil, bu proje bir sosyal sorumluluk projesi Kürd'ü için de, Laz'ı için de Çerkezi Abaza'sı için de faydalı olacağına inandığım bir sosyal sorumluluk projesi, ben onu söylerken bizi söyledim zaten.

Ayrıca büyüklüğünden dolayı kardeşim diyemezsin diyorsun kardeşiz hepimiz biraz önce sen bu ayrımı yaptın şimdi sen kendinle çelişiyorsun!!

Yazıp yazamayacağın durum olarak ben karar veremem tabiki ifade özgürlüğü diye birşey var lakin prime gerek yok diyorum.

Bende size çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.