lostyazilim
tr.link

Sosyal Bir Proje İçin Destek Olalım!!!

13 Mesajlar 1.886 Okunma
lstbozum
tr.link

bankagundem bankagundem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 8 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Selamun aleyküm arkadaşlar;

Bir sosyal projemiz var bunun için maddi ve manevi destek olacak arkadaşlar arıyoruz.Web tasarım yapabilecek arkadaşlar,proje kapsamında yapılacak bu sitenin duyurumunu yapabilecek arkadaşlar arıyoruz.İnsanlık adına yapılabilecek güzel bir proje ilgilenenler için detaylar PM atılacak.

Hepimiz topraktan geldik toprağa gideceğiz.Yardımlarınızı esirgememeniz dileklerimle.

www.fikirbuldum.net İş Fikirleri,Hediye Fikirleri,Bayilik Veren Firmalar
wmaraci
reklam

Ozzyfb Ozzyfb ozancorumlu.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)
Şimdi ben türk oğlu türküm de, öyle bir yazmışsın ki kürt, çerkez, laz falan olan biri olsam alınabilirdim.
Oktay expresstasarim

kişi bu mesajı beğendi.

Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı

http://goo.gl/YZb0E2

• Üyelik 26.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 8 / 25
  • Ticaret 1, (%100)

Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Şimdi ben türk oğlu türküm de, öyle bir yazmışsın ki kürt, çerkez, laz falan olan biri olsam alınabilirdim.

Kardeşim sana orası ile ilgili bir yorum yapmanı sölememişim maddeler arasında ilgin bu yönde olmasın diğer türlü yardımın dokuncaksa yorum yap bence niye böyle şeyler araştırıyorsunuz bu gibi konular içerisinde ?

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

bankagundem adlı üyeden alıntı

Kardeşim sana orası ile ilgili bir yorum yapmanı sölememişim maddeler arasında ilgin bu yönde olmasın diğer türlü yardımın dokuncaksa yorum yap bence niye böyle şeyler araştırıyorsunuz bu gibi konular içerisinde ?

Şimdi 21 yaşındaysan ben senin kardeşin olamam da. Neyse. Sadece dikkatimi çekti. Foruma bir konu açıyorsun ve burası bir webmaster forumu. İmzanda böyle bir şey yazsa gene es geçeceğim de, konunun içine yazmışsın ilginç bir şekilde. Dikkatimi çekti, belirtmek istedim.

Ayrıca bana orası, burası, şurası ile ilgili bir yorum yapıp yapamayacağımı takdir edersin ki sen söyleyemezsin zaten. Buna ben karar veririm :)

Amacım nacizane bir bakış açısı bildiriminde bulunmaktı ama üslubunu beğenmediğimi de ayrıca belirtmek isterim kardeşim.

Güzel çalışmalar dilerim.

wmaraci
wmaraci

expresstasarim expresstasarim Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek E-Ticaret ve SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 374
  • Beğeniler 18 / 79
  • Ticaret 2, (%100)
Ben kürt oğlu kürdüm, sen niye türklüğü vurguladın ki dostum, ozzyfb doğru söylüyor..
Herkese açık bir forumda konu açtığının farkındamısın ? İnsanlar buraya istedikleri gibi cevap verme hakkına sahiptirler, sen bence ne istediğini söyle, ona göre insanlarda yardımcı olup olmayacaklarını söylesinler..

• Üyelik 26.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 8 / 25
  • Ticaret 1, (%100)

Şimdi 21 yaşındaysan ben senin kardeşin olamam da. Neyse. Sadece dikkatimi çekti. Foruma bir konu açıyorsun ve burası bir webmaster forumu. İmzanda böyle bir şey yazsa gene es geçeceğim de, konunun içine yazmışsın ilginç bir şekilde. Dikkatimi çekti, belirtmek istedim.

Ayrıca bana orası, burası, şurası ile ilgili bir yorum yapıp yapamayacağımı takdir edersin ki sen söyleyemezsin zaten. Buna ben karar veririm :)

Amacım nacizane bir bakış açısı bildiriminde bulunmaktı ama üslubunu beğenmediğimi de ayrıca belirtmek isterim kardeşim.

Güzel çalışmalar dilerim.

Siz bu durumun ciddiyetinde olup ta art niyetli olmayıp kavmiyetçilik gütmeseydin üslubum daha düzgün olabilirdi ki ben onu diğer milletleri düşünerek yazdım ayrım yapmak için değil, bu proje bir sosyal sorumluluk projesi Kürd'ü için de, Laz'ı için de Çerkezi Abaza'sı için de faydalı olacağına inandığım bir sosyal sorumluluk projesi, ben onu söylerken bizi söyledim zaten.

Ayrıca büyüklüğünden dolayı kardeşim diyemezsin diyorsun kardeşiz hepimiz biraz önce sen bu ayrımı yaptın şimdi sen kendinle çelişiyorsun!!

Yazıp yazamayacağın durum olarak ben karar veremem tabiki ifade özgürlüğü diye birşey var lakin prime gerek yok diyorum.

Bende size çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.

TeamScriptim TeamScriptim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 90 / 202
  • Ticaret 11, (%100)

Haklısın dostum. İnsanların hassas noktaları üzerinden prim elde edilmeye çalışılmış bence.
expresstasarim

kişi bu mesajı beğendi.

Mustafa Kemal ATATÜRK!

• Üyelik 26.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 8 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Bakın arkadaşlar konu Türklük Kürtlük veya başka birşey değil ben insanlık adına bir proje var diyorum sizin gidip takıldığınız konu neresi burda mesajı çarpıtan ben değil sizsiniz benim burda öyle bir niyetim yok ki ve ben konuda sizlede cebelleşmicem kaldırıyorum şimdi bakalım nerden taş atacaksınız.

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)
Neyse beyler ortamı germeyin. Türk-kürt-laz-çerkez farketmez hepimiz kardeşiz sonuçta.

Ve hocam siz de şu yazdığınızı silerseniz tartışma uzamaz.
igunayCOM bankagundem

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

bankagundem adlı üyeden alıntı

Siz bu durumun ciddiyetinde olup ta art niyetli olmayıp kavmiyetçilik gütmeseydin üslubum daha düzgün olabilirdi ki ben onu diğer milletleri düşünerek yazdım ayrım yapmak için değil, bu proje bir sosyal sorumluluk projesi Kürd'ü için de, Laz'ı için de Çerkezi Abaza'sı için de faydalı olacağına inandığım bir sosyal sorumluluk projesi, ben onu söylerken bizi söyledim zaten.

Ayrıca büyüklüğünden dolayı kardeşim diyemezsin diyorsun kardeşiz hepimiz biraz önce sen bu ayrımı yaptın şimdi sen kendinle çelişiyorsun!!

Yazıp yazamayacağın durum olarak ben karar veremem tabiki ifade özgürlüğü diye birşey var lakin prime gerek yok diyorum.

Bende size çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.

Bir öğretmen olarak nacizane bir tavsiyede bulunayım. Ben sizi herhangi bir şeyle suçlamadım. Sadece söylemiş olduğunuz cümleden dolayı türk olmasam alınabilirdim, bunu dile getirdim.

Ayrıca kendimle çelişme gibi huylarım yoktur. Ama size tavsiye 'En büyük şeref türktür' diyen birisinin en azından türkçeyi bilmesini beklemek bir türk olarak hakkım.

Olup ta değil, olup da, Kürd'ü vs. kesme işareti ile ayrılmaz, büyük harfle de başlanmaz, tabiki değil tabii ki, birşey değil bir şey.

Kullanmadığın noktalama işaretlerinden bahsetmiyorum dahi.

Şu an çok pis 'prim' yapıyorum, evet. Ama türkçemizi düzgün kullanalım ki türk olmamızın bir anlamı olsun.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al