kramper adlı üyeden alıntı

Sebebi kesinlikle kötü bir amaç taşımıyor, bilgilerinizi sürekli okuyorum/uz fakat ne derece doğru acaba diye düşündüm, ve eğer gerçekten kanıtlanmış bir şeyse sizin düşünceleriniz ve verdiğiniz bilgiler sizi çok daha sık takip edeceğim ve okuyacağım sizden. Başka hiçbir amacım yoktur :) İsterseniz pm de atabilirsiniz. Teşekkür ederim.

İlginize teşekkür ederim.

Biz ekip olarak uzun yıllardır bu sektördeyiz. Sayısız projenin içerisinde yer aldık. Kurumsal firmalar olsun, Türkiye çapında geliştirilmiş projeler olsun vs.

İşimiz aynı zamanda hobimiz olduğu için günlük çalışma saatimiz ortalama 16 saat. Tüm dünyayı takip ederiz, tüm projeleri analiz ederiz, Google özel ilgi alanımızdır.

Şu an da tamamen legal olarak bünyemizde geliştirdiğimiz ve aylık 500.000 ziyaretçisi, 1.500.000 sayfa gösterimi olan bir projeyi yönetmekteyiz. Hedefimizin 1. basamağı aylık 1.000.000 ziyaretçiye ulaşmak. Sonrasında net hedefimiz 10.000.000 ziyaretçi. İstatistiğimiz de çok hızlı bir şekilde yükseliyor.

Bu küçük tanıtımın ardından, büyük projeler yürüttüğünüzde her konuda bilgi ve tecrübe sahibi olmak zorundasınız. Aksi halde piyasada ki devlerle mücadele edemezsiniz. Onların parası var bizim tecrübemiz. Genelde tecrübe daha kalıcı oluyor.

Yoğun trafik, ziyaretçi çeşitliliğinden ötürü, kullanıcı deneyiminden tutunda güvenlik, seo, alt yapıi performans vs. gibi bir çok konuda sizi zirveye taşıyor.

Takip ediyorum dediğiniz için saygı duyarak kısa da olsa hakkımda kısa bir bilgi vermek istedim.

Eskiden forum kültürümüz yoktu. Hiç bir forumda bulunmazdık. Son zamanlarda forumlarda da küçükte olsa faliyet göstermeye başladık. Elimizden geldiğince arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.