lostyazilim
tr.link

Google News Kaydınız Yapılır !

11 Mesajlar 1.721 Okunma
lstbozum
tr.link

wolqen wolqen opss Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek CMPE
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** B**
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 64 / 63
  • Ticaret 14, (%100)
Yeni referans aranmaktadir

Google news kayıt önemini haber sitesi olanlar bilirler detaylıca açıklamaya gerek yok.

Bu günede kadar yapılan kayıtları referans olarak paylaşamıyorum, bunun yerine forumdan bir adet şanslı arkadaşa yarı fiyatına ve kayıt sonrası ödeme almak kaydı ile referans sağlayabilirim.

Şanslı kişinin seçiminde haklarımı saklı tutup, sitesi news kaydı için en uygun olan arkadaşla çalışacağım. ( Sürecin hızlı ilerlemesi için)

Ayrıca referans için başvuracaklar özgün içerik girmeyenler, en az 3 adet yazar ve editör kadrosu olmayanlar lütfen talepde bulunmasın.

Referans işi haricinde fiyat 400 TL olup iş başlangıcı ve iş sonrası şeklinde %50 olarak yapılacaktır, fiyat wmaracı forumuna özel ve kısa sürelidir.

İşin tamamlanma süreci, news kaydı yapılacak sitenin durumuna göre 3 ila 6 hafta sürebilmektedir. (Çok fazla eksiği olmayan sitelerde 5 gün içerisinde de news başvurusuna onay almışlığım vardır)

Başvurusu onay almayan arkadaşların ödemeleri eksiksiz olarak 30 gün içinde iade edilecektir

Sorusu olanlar iletişim kurabilir, konuya yazabilirler, lütfen hizmet ücreti konusunda herhangi bir pazarlık girişiminde bulunmayınız.

Ödeme finans,garanti

Ayrıca haber sitesi olmayanlar için, kendimize özel hazırladığımız özgün haber scriptine buradan ulaşabilirler. Bu güne kadar yaptığımız tüm başvuruda onay aldığımız bir sistemdir.

Herkese iyi forumlar.

wmaraci
reklam

zerare zerare Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Kasap
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Üyelik tarihiniz 20.05.2015 Merak ediyorum 2 gün de ne kadar referans üyelik aldınız.

Karikaturname Karikaturname WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 465 / 297
  • Ticaret 1, (%100)
Referans olabilirim hocam :)

Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!

• Üyelik 20.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek CMPE
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** B**
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 64 / 63
  • Ticaret 14, (%100)

zerare adlı üyeden alıntı

Üyelik tarihiniz 20.05.2015 Merak ediyorum 2 gün de ne kadar referans üyelik aldınız.

"2 günde ne kadar referans üyelik aldınız" derken tam olarak ne söylemeye çalıştığnızı anlamadım

sorduğun konuda yazdığım referans ise yeni olduğumdan forumdan bir arkadaşa iş başında ödeme almaksızın, iş sonunda ve yarı fiyatına şeklinde referans yapmaktan başka daha iyi bir fikriniz mi var ?

Ek Olarak:

Karikatürname adlı üyeden alıntı

Referans olabilirim hocam :)

referans olmak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile site adreslerini paylaşırlarsa, seçtiğim bir arkadaş ile çalışmaya başlayacağım, hızlı olan kazansın :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Kasap
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

wolqen adlı üyeden alıntı

"2 günde ne kadar referans üyelik aldınız" derken tam olarak ne söylemeye çalıştığnızı anlamadım

sorduğun konuda yazdığım referans ise yeni olduğumdan forumdan bir arkadaşa iş başında ödeme almaksızın, iş sonunda ve yarı fiyatına şeklinde referans yapmaktan başka daha iyi bir fikriniz mi var ?

Ek Olarak:

referans olmak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile site adreslerini paylaşırlarsa, seçtiğim bir arkadaş ile çalışmaya başlayacağım.

Evet şimdi oldu.Lakin şahsi fikrim bu forumdan ilk iş alımlarınız için fiyatı biraz daha hesaplı tutmanızdan yanadır.

• Üyelik 20.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek CMPE
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** B**
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 64 / 63
  • Ticaret 14, (%100)

zerare adlı üyeden alıntı

Evet şimdi oldu.Lakin şahsi fikrim bu forumdan ilk iş alımlarınız için fiyatı biraz daha hesaplı tutmanızdan yanadır.

400 tl zaten bu iş için çok uygundur zerare, bu işi 1000 TL ye yapanlar var, zaten daha aşağısına yapıyorum diyenlerede inanmamak gerek. Ayrıca bu fiyat zaten kısa sürelidir, belli bir referans sayısından sonra 600 tl olacaktır, teşekkürler.

• Üyelik 27.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Kasap
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Başarılar dilerim,inşallah uzun soluklu ticaretleriniz olur.

Karikaturname Karikaturname WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 780
  • Beğeniler 465 / 297
  • Ticaret 1, (%100)
Sadece haber siteleri içinmiş, ve en az 3 editör lazım. Ben elendim hocam. Kolay gelsin size.

Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!

• Üyelik 20.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek CMPE
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** B**
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 64 / 63
  • Ticaret 14, (%100)
Blacksheep adlı üye referans olarak seçilmiştir arkadaşlar, daha önce başvuruda bulunmuş ancak red cevabı almış kendisi, bakalım biz neler yapabileceğiz, gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Ayrıca kendisinden yöneticilerden biriyle sitesinin adresini paylaşmasını ve news kaydının şuan için olmadığını göstermesini rica edeceğim, eğer kısa sürede sonuç alırsak, bu duruma itiraz edecek kişiler çıkabilir diye düşünüyorum.

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)

wolqen adlı üyeden alıntı

Blacksheep adlı üye referans olarak seçilmiştir arkadaşlar, daha önce başvuruda bulunmuş ancak red cevabı almış kendisi, bakalım biz neler yapabileceğiz, gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Ayrıca kendisinden yöneticilerden biriyle sitesinin adresini paylaşmasını ve news kaydının şuan için olmadığını göstermesini rica edeceğim, eğer kısa sürede sonuç alırsak, bu duruma itiraz edecek kişiler çıkabilir diye düşünüyorum.

Site Adresim: www.teknotown.com @wolqen Google News Hizmeti Başvuru işlemlerini başlatmış bulunmakta.Web sitem Google News servisine kayıtlı değildir.Tüm gelişmeleri bu başlık altından takip edebilirsiniz.

Fizello - Inspired by Colors
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al