KryssLuck adlı üyeden alıntı

Siteyi açtıktan 1 ay sonra vbulletin lisansı, reklam, backlink alacağım. Bir oyuna yönelik derken şu olabilir mi? forumlol.com (misal) League of Legends üzerine açtık diyelim üst kategorilerde lol geniş bir yer kaplıcak alt kategorilerde de silkroad knight metin2 counter strike vb. olacak. Yoksa sırf League of Legends mi?

Benim önerim sadece Lol (örneğin) üzerine olması. Sitenize genel olarak kaliteli Lol oynayıcıları gelir ve güzel bir ortam olur. Ayrıca domaininizde kesinlikle şöyle birşey olsun : lolforum.com , forumlol.com . Yani keyword kelimeniz geçsin. Ama illaki ben diğer oyunlarada yer vericem diyorsanız size pek katkısı olmaz ama eksiside olmaz. Yinede yer verebilirsiniz.Ama lol konularının daha fazla alan kaplaması şartıyla. Yani şöyle düşünün. Siz eczacısınız ve ilaç satışının yanında boyada satıyorsunuz. Bir boyacı boyayı hırdavatçıdanmı alır sizden mi ? Ama sadece ilaç satıp iyi reklam yaparsanız çoğu hasta ilacı sizden alır. He boyada satarım diyorsanız size kimse engel olmaz. Ama hırdavatçı kazanır siz değil.

Backlink ve seo konusuna gelince tavsiyem forumu açıp 15 gün sonra seo yaptırmamanızdır. Bunun sadece zararı olur. En iyi ilaç zamandır. Siteniz uygun hale geldiğinde yaptırırsınız.

Backlink tavsiyemde şu satılan paketlerden almamanızdır. Bunun yerine lol oyunuyla alakalı başka bir siteye reklam vermeniz veya o siteden tanıtım yazısı almanızdır.

Paketlerde genellikle kadın , moda , tatil siteleri var. Buradan alacağınız linklerin pek bir faydası olmaz ayrıcada ziyaretçi gelmez. Önerim site içeriğiniz ile alakalı sitelerden reklam almanız , sosyal medyayı iyi kullanmanız ve forumda insanların merak ettiği , çok aranan konularla alakalı başlık açmanızdır.