-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Verdiğiniz bilgiler doğru ama eksik bilgiler.
TBM 11 tl yazıyor diye tıklamaya o parayı vermez. Google reklam vereni korumak için rekabet ortamı oluşturur. Siz reklamınız için tbm değerini 100 tl belirtseniz bile, reklamınız tıklandıgında ödeyeceğiniz tbm sizden sonra ki en yüksek TBM teklifi verenin ücreti şeklinde olur.
Eğer dediğiniz gibi bir hesap olsaydı ;
Mesothelioma kelimesini ele alır site açardım.
Günde 1 kişi tıklasın yeter ( ki kendim tıklatırdım günde 1 kişiye) keyfime bakardım.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ozncnock adlı üyeden alıntı
Aldığım rakamları bizzat google adwords ün kelime analiz sitesinden aldım. O değerilerin aşşağı yukarı yani ortalama değerler olduğunu bende biliyorum. [/url]
Benimde amacım, siz arkadaşın kafasının karışmasını engellerken, bir yandan da yanlış anlamasını engellemek istedim sadece. Açıkçası burada konuştuğumuz herşey google'nin kendi kaynağında yer alıyor zaten Ama ne yazık ki okumaya erinir olmuşuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ozncnock adlı üyeden alıntı
Kötü niyetle yazmış olduğunuzu düşünsem emin olun hiç takmazdım zaten. İyi niyetinize güveniyorum o konuda sorun yok.
Ayrıca okumaya erinir olmuşuz lafını benim için kullandıysanız. Kabul etmiyorum. Çünkü okumayı ve araştırmayı çok seven bir insanım.
O laf genellemeydi :) Yaklaşımınız için ayrıca tşkr ederim. Bir başka konuda bu saygıyla tartışmak nasip olur inş.
1 kişi bu mesajı beğendi.