thersevo adlı üyeden alıntı

Videoyu cekeceginiz yere bagli biraz da eger bi bilgisayar masaniz varsa dolapli şunun gibi
http://senamobilya.com/bilgisayar_masasi/bilgisayar_masasi_5.jpg
Bunun raflarin basladigi suntaya rahatlıkla sabitliyebilirsiniz yani çekim yapacaginiz yere de bagli elinizden bu tarz isler gelirse boşuna tripod vesaire almayin kendiniz tahtaydi suydu buydu eski şeylerle işinizi görecek bi tripod yapabilirsiniz gelelim ses meselesine hepsi burada da 11-12 TL ye yaka kartları var stereo girisi destekli her bilgisayarda vardır bu şekilde kullanabilirsiniz işinize yarayacagini umuyorum proje güzel umarim basarili olursunuz.Kolay gelsin...

msdselim adlı üyeden alıntı

şöyle bir şey var sizi duymak için sesi açtığımda o cızırtı flnda artcak birşey anlayamayınca da vazgeçer kullanıcı
Sandalye telefona sizden daha yakın ama mic alırsanız sandalye mic e uzak kalcak ve sandalyenin cızırtısı mutlaka azalcaktır
Ayakta bir anlatım yapcaksanız bir elde mic bir elde kalem çok zorlanırsınız bi yaka mic şart
Yaklaşık 40tl fln Mic

Hocam biraz araştırdım. Fakat profosyonel olanları 1.500 2000 tl arası ve sıfır cızırtı. Ama sizin dediğiniz gibi 40 liralık birşey alsam Adobe audio ile editleme yapsam istenilen düzeye ulaşabilirmi ? Sanırım videoların ses kısmı görüntü kısmından daha uğraştırıcı.