thersevo adlı üyeden alıntı

Videoyu cekeceginiz yere bagli biraz da eger bi bilgisayar masaniz varsa dolapli şunun gibi
http://senamobilya.com/bilgisayar_masasi/bilgisayar_masasi_5.jpg
Bunun raflarin basladigi suntaya rahatlıkla sabitliyebilirsiniz yani çekim yapacaginiz yere de bagli elinizden bu tarz isler gelirse boşuna tripod vesaire almayin kendiniz tahtaydi suydu buydu eski şeylerle işinizi görecek bi tripod yapabilirsiniz gelelim ses meselesine hepsi burada da 11-12 TL ye yaka kartları var stereo girisi destekli her bilgisayarda vardır bu şekilde kullanabilirsiniz işinize yarayacagini umuyorum proje güzel umarim basarili olursunuz.Kolay gelsin...

thersevo adlı üyeden alıntı

Hocam emin olun o adamlarda stüdyo kayıt yapmıyor :) şu anlık o mici alın eğer bi teknoloji mağazına gidip alırsanız personelle özellikle tartışın işte şunu yapmak istiyorum ama sıkıntı yaratır mı bana ? şeklinde bi kaç soru sorun ona göre alın derim.Zaten internette bir çok ses düzenleme programı var onları da bi araştırın derim.

Bence çok net ilgi görür günümüzde en değerli şey eğitim.Teknoloji araya girince öğrencilerin önü açıldı insanlar kısa,kolay yoldan bilgiye ulaşır oldu.Dediğiniz youtube kanalını izledim arkadaş gerçekten işi biliyor ilgi çekici karikatürlerle anlatıyor eğer güzel anlatıyorum diyosanız eminim bu işte dikiş tuturursunuz.Ama dikkat ettimde arkadaş kısa videolar çekiyor sizde kullanıcıları sıkmayacak kısa videolar yapın 30-40 dk değilde 5 dakkalık 3 ders yapın mesela bi konuya bence ilgi görecektir ve istediğiniz yere ulaşacaksınız.Ama bilgisayarınız olsa iyi olur mobilden sıkıntı yaşarsınız.Yani sahne kesmek vesaire onlar için söylüyorum.

Çok teşekkür ederim. SocialBlade verilerine göre aylık 2.000-30000 dolar arası kazanıyorlar. Müthiş para.
Benimde aklımda konu konu çekmek var. 5 dakikaa 10 dakika gibi süreler. Zaten videoları kendim düzenleyemeyeceğim için birisine ücretli olarak yaptırmayı düşünüyorum.