Ali Cevat adlı üyeden alıntı

Üslubunuz hiç güzel değil. Aktaracaklarınız olsa da bu konuşmayı daha fazla devam ettirmeyelim zaten. Anlaşılan o ki yeteri kadar teknik bilgiye sahip değilsiniz.

Bu konuyu takip eden arkadaşlar için küçük bir açıklama yapayım.

Şayet günlük hitiniz yüksek değil ise veya ben daha çok güvenliğe önem veririm performans sonra gelir diyorsanız CloudFlare kullanabilirsiniz. Ücretli paketleri daha iyi performans almanızı sağlayacaktır.

Şayet günlük hitiniz yüksek ise bu durumda CloudFlare'i önermiyorum. Farklı çözümler üretmenizi öneririm.

Ne zaman ki CloudFlare Türkiye de yatırım yapar, o zaman gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.


Sayın Ali Cevat Bey ;

Eleştirel uslübu kaldıramıyor olmanız benim üslubumun hoş olmadığı anlamına gelmez. Ben yüksek hitli sitelerde denedim ve gördüm. Yaşadığım tecrübeyi aktardım. Siz bence denemeden görmeden kullanmadan insanlara bilgi aktarmaya çalışıyorsunuz. Ben cloudflare çalışanı değilim. Durduk yere hiç tanımadığım insanları övecek veya reklam yapacak halim asla yok. Sadece yaşadığım memnuniyeti ve olumlu yanlarını söylemeye çalışıyorum. Konuya baktığımda aslının olmadığına inandığım denemeden yorum yazanların olduğunu hissettiğim için " bilen de yazıyor bilmeyende " şeklinde bir hitap kullandım. Bunu siz üstünüze alınmışsınız ve bana karşı bir gard alıp direk sorgulamaya çalışıyorsunuz. Kimin bilgili olup olmadığı kendine kalsın ben çoğu insana yardımcı olabildiğime inanıyorum. Kalbinizi kırdıysam kusuruma bakmayın lakin haklı hissettiğim durumlarda sert eleştirebiliyorum buda benim yapım. Cloud konusunda size ispat gerekiyor ise botnet ile uğraşanlardan saldırmalarını isteyip cloud ayarlarını aktif yapıp herhangi bir sitede deneyebilirsiniz. İyi akşamlar.