Sana öyle bir cevap veririm burdan sana yakışıp bana yakışmayacak
Önce konuşmayı öğren !
Önce konuşmayı öğren !
"gözümüze reklamları sokan siteler" demişsiniz, ben de ona istinaden dedim. Verdiğin cevaptan anlaşılır zaten nasıl cevaplar verebileceğin.
Ek Olarak: Bize her şey müstehak. Sonra da çıkıp "emek veriyoruz, niye kazanamıyoruz" diyoruz. Wm forum sitesinde bile wm'lerin elde edeceği 3 kuruş reklama karşı herkes. Adam wm'lara site yaıp satıyor yada onlara SEO hizmeti veriyor, bir nevi wm'ler üzerinden para kazanıyor ama wm'lığın ölmesi için de elinden geleni yapıyor. İşte herkes bu kadar bencil. Sadece kendisini düşünüyor. O yüzden de internet sektöründe adam akıllı bir gelişme sağlanamıyor bu ülkede.
"sağdan soldan çıkan reklamlar, gözümüze reklam sokuyorlar, siteden reklam fışkırıyor" vb sözlerin tümü geçersiz bu AdBlock denen zımbırtıyı savunmak için. Madem o reklamlardan rahatsız oluyorsunuz, o sitelere girmezsiniz olur biter. Üstelik illegal olan ve garip garip reklamlar yayınlayan reklam şirketleri adblock için zaten önlemini almış, olan normal reklam yayınlayan sitelere oluyor. Site sahipleri üzerinden para kazananlar bile bu zımbırtıyı bu kadar sahiplenip savunuyorlarsa bu iş kısa zamanda ölecek demektir.