lostyazilim
tr.link

Gazete yayını hk.

5 Mesajlar 621 Okunma
acebozum
tr.link

president president WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba wmaracı, benim son birkaç haftadır beynimi meşgul eden durum.. Akdeniz bölgesinde yaşayan forum üyeleri ile ortak gazete çıkarma fikrine nasıl bakılır? Gazetenin içeriği; güncel, siyaset, spor, teknoloji, yaşam şeklinde olacak. Tutulur mu sizce?

elektronikssl
webimgo

SerkanTurkdonmez SerkanTurkdonmez Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 17 / 10
  • Ticaret 14, (%100)
üstadım biz aylık yerel gazete çıkarıyoruz külfiyeti olan bir iş.Eğer reklam alamayacaksan gazeteye hiç bulaşma derim posta - gözcü gibi gazetelerin maliyetler2 lira hürriyet ve sabah gibi gazetelerin maliyetleri 3 lira.. boyutları ve sayfa sayıları az olan gazetelerin en aman aman diyebileceğimiz maliyeti1 lira..

• Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

F4dark adlı üyeden alıntı

üstadım biz aylık yerel gazete çıkarıyoruz külfiyeti olan bir iş.Eğer reklam alamayacaksan gazeteye hiç bulaşma derim posta - gözcü gibi gazetelerin maliyetler2 lira hürriyet ve sabah gibi gazetelerin maliyetleri 3 lira.. boyutları ve sayfa sayıları az olan gazetelerin en aman aman diyebileceğimiz maliyeti1 lira..

Reklam her türlü alınır hocam, ben K.maraşta yaşıyorum burada yeni açılan çok sayıda iş yeri var, ve bu şehirde medya olarak göstereceğimiz başlı bir kaynak yok, olanlarda kopyala yapıştır hesabı çalışıyor..

ladesci ladesci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 41 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

president adlı üyeden alıntı

Reklam her türlü alınır hocam, ben K.maraşta yaşıyorum burada yeni açılan çok sayıda iş yeri var, ve bu şehirde medya olarak göstereceğimiz başlı bir kaynak yok, olanlarda kopyala yapıştır hesabı çalışıyor..

Kopyala yapıştır çalışıyorlar çünkü muhabir çalıştıracak gelirleri yok, haber ajansları almış başını gidiyor. İlla da bu işle uğraşmak istiyorsan bir haber sitesi kur, bir ajansa abone ol ve yapabildiğin ölçüde kendi haberlerini de üret. Reklam diyorsan bu şekilde de alırsın. İyi bir çalışmayla iki ayda güzel yerlere gelebilirsin il genelinde. Gazete işi zor diye düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 54 / 36
  • Ticaret 1, (%100)

ladesci adlı üyeden alıntı

Kopyala yapıştır çalışıyorlar çünkü muhabir çalıştıracak gelirleri yok, haber ajansları almış başını gidiyor. İlla da bu işle uğraşmak istiyorsan bir haber sitesi kur, bir ajansa abone ol ve yapabildiğin ölçüde kendi haberlerini de üret. Reklam diyorsan bu şekilde de alırsın. İyi bir çalışmayla iki ayda güzel yerlere gelebilirsin il genelinde. Gazete işi zor diye düşünüyorum.

Bende o yayınlayacağım gazetenin sitesini de yapacağım, ama tek başına site yapacak bilgim de yok zamanım da yok. İnsanlara ele gelir birşey sunmak lazım diye düşünüyorum, emekli birisi gazeteyi eline alır bakar ama tuşlu telefonu kullanırken bile yardım isteyen emekliler var. Ayrıca o gazeteyi parti merkezlerine belli başlı kurumlara gönderebiliriz, ama binlerce haber sitesinin arasından kimin umrunda oluruz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al