Anlaşamıcaz :) Sen örneklerimi doğrudan algılıyorsun. Son 1 örnek daha vericem bunu okuyan kişiler için kıvılcım oluşturur belki.
Yemektarifi sitesi var ve günlük 5.000 kullanıcın var. Tariflerden seçmeceler ile 1 ebook yapıp bunu 5 TL ye satabilir misin? Satabilirsin. 2 günde belki 1 tane. ama adsense den gelecek paradan çok eksik olmayacaktır. Adsense yine dursun. ek gelirin olsun.
Ben bağış butonu koy vs demiyorum farklı yöntemler bulabilir isteyen diyorum. Ben bağış butonu koymuyorum çünkü bana uygun değil doğru diyorsun. Ben de kendime göre farklı taktikler kullanıyorum.
Sen oyun yapımcılarının parayı reklamdan kazandığını düşünüyorsun. Oyun yapımcıları oyun içinde sattıkları altın paket ya da özel eşyalardan para kazanırlar ve reklam kesinlikle koymazlar. Çünkü onlar potansiyel müşteriyi kaçırmak istemiyorlar.
Amacım tamamiyle bakış açısını değiştirip faydalı olabilmektir. Yoksa dediğim gibi ben ekmeğime bakarım.Buraya yazdıklarım için ne adblock bana para verir ne de reklam firmaları