bylacoste adlı üyeden alıntı

Bu scripti geçen görmüştüm, hayata geçirmeyi düşündüm ancak diğer işlerim nedeniyle yapamadım. Hatta video değilde, video kodları yerine iframe ile siteleri koymayı, alexa gezinti sitesi şeklinde sunmayıda düşünmüştüm. Hayata geçirilmiş halini görüncede yorum yapmaktan alıkoyamadım kendimi. Reklamlara tıklayın demiyor, ilginizi çeken reklamlara tıklayabilirsiniz diyor bununda bir zararı olmayacaktır. Başarılar diliyorum.

Teşekkür ederiz. Söylediğiniz gibide kullanılabilir evet. Hatta gayet güzel bir uygulama olur. Umarız ki onuda siz yaparsınız. Puan sistemi sayesinde sitesine ziyaretçi toplayabilir herkes. Yeni web sitesi açanlar için başlangıçta iyi bir motive olacaktır.

Furkan Akman adlı üyeden alıntı

Reklam tıklanırsa işler değişir , Google gibi büyük bir firma bunu yemez.Tanıdığım çok kişi var bu tür sistemler kullanıp adsensesi ban yiyen.Yani Google bu tür sistemlerin hep önlemlerini alıyor.

Burada politikaya aykırı bir durum yok. Farklı sitelerde youtube kullanıcıları videolarını yayınlayamaz diye bir durum zaten yok.