-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Merhabalar domain'im isimtescil de kayıtlı ve blogger yönlendirmeli. [CNAME ile oluyor bilirsiniz, kullananlar]
NS adreslerini dnspark kullansam , ana sayfam yani blogger yönlendirmesi gider mi ?
[AMACIM=]Subdomain oluşturmak istiyorum ve subdomain'i hosting ile kullanmak istiyorum da.
konuyu baltalamayın. Soruma cevap verin. Yok efendim neden diye sorular sormayın ! Sizene milletin işinden.
Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Bilişim Sektörü
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hem bilmediğin bir konuda yardım almak istiyorsun hemde ilk mesajında asabice bir tavır takınmışın "Yok efendim neden diye sorular sormayın ! Sizene milletin işinden." bu kelimen üzerine sana vereceğim tek cevap banane senin sitenden olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Ersen16 adlı üyeden alıntı
Hem bilmediğin bir konuda yardım almak istiyorsun hemde ilk mesajında asabice bir tavır takınmışın
"Yok efendim neden diye sorular sormayın ! Sizene milletin işinden." bu kelimen üzerine sana vereceğim tek cevap
banane senin sitenden olacaktır.
Bir önceki konuda işime karışanlar nedeniyle bunları yazdım. Olayı bilmiyorsunuz, Düşünsenize birşey yazıyorsunuz ve neden direk wordpress kullanmıyorsun gibisinden sorular geliyor. Bu tarz cevaplar bana soru olarak dönünce konu kaybolup gidiyor. Her türlü yere çekiliyor. Baştan söyledim ki konu kaymasın yine. Gerçi yine havada kaldı bir farkı olmadı. Sağolun güzel destekleriniz için !
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.