Blacksheep adlı üyeden alıntı

Aynı durum benimde başıma geldi Facebook destek panosunda ne kadar süre sonra açılacağını gösteren bir ileti olması gerekir ordan görebilirsin hocam bi bak oraya :)


Giriş yapıyorum direkt 'Lütfen Güvenlik Kontrolünü Tamamla' diyor. 5 resim getiriyordu ama çocukları da tanımıyorum ki, öğrencilerimin ekli olduğu hesaptı bu. Bir mesaj attılar talepte bulunur bulunmaz, otomatik mesaj belli ki. Yolladım kimliğin fotosunu ama 2 saat oldu ses seda yok :/ Nerede ki bu bahsetmiş olduğun pano ?

Merhaba,

Görünüşe göre birden fazla hesabınız olabileceğinden veya gerçek kimliğinizi kullanmıyor olabileceğinizden kimliğinizi onaylamanız istendi.

Facebook'a giriş yapmayı deneyip talimatları izlemenize rağmen kimliğinizi onaylayamadıysanız, lütfen bu e-postaya yanıt verin ve mesajınıza bir devlet kurumu tarafından verilmiş fotoğraflı kimliğinizin resmini ekleyin. Bir tarayıcı kullanabilir veya kimliğinizin fotoğrafını çekebilirsiniz.

Bir devlet kurumu tarafından verilmiş fotoğraflı kimliğiniz yoksa, aynı adı gösteren 2 farklı türde kimlik (ör. okul kimliği ve kredi kartı) gönderebilirsiniz. Ayrıca kimliklerden biri Facebook profilinizdeki bilgilerle eşleşen bir fotoğraf veya doğum tarihi içermelidir.

Fotoğrafınız ve doğum tarihinizin yanı sıra gerçek hayatta kullandığınız adınızı gösteren bir kimliğiniz yoksa, her ikisinde de aynı adın yazılı olduğu 2 farklı türde kimlikle birlikte profilinizdeki doğum tarihi veya fotoğrafla eşleşen devlet tarafından verilmiş bir kimlik sağlayabilirsiniz.

Kabul ettiğimiz farklı kimlik türleri hakkında Yardım Merkezi'nden daha fazla bilgi alabilirsiniz:

https://www.facebook.com/help/159096464162185?ref=cr

Kabul edilir bir kimlik göndermediğiniz sürece isteğinizi işleme koyamayacağımızı lütfen unutmayın.

Güncellemeleri destek panonda görebilirsin: https://fb.me/22ZcAD5sIUCgRE0

Teşekkürler,
Facebook Ekibi