İsa adlı üyeden alıntı

Evet Yunan'ı Türk'e AKP hükümeti düşman etti :D Hatta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı da AKP hükümeti ilan etti :rolleyes:

Bizler eurovision'un samimiyetsizliğini tartışırken ortada ne suriye olayları vardı ne de daeş. Ayrıca sizin pkk dediğiniz kardeşin kardeşe kurşun sıkmasıdır, ekonomik kayıptır, batının oyununa gelmektir. Bir hükümet barışçıl politika izliyor diye suç-la-na-maz.

Ben neden kardeşime kurşun sıkmıyorum peki? Pkk'ya katılmak kişi veya kişilerin tercihidir ve batının oyunu deyip kenara çekilebileceğimiz bir konu değildir. Ayrıca barışçıl politika diyorsunuz ama bence son 10 yılda, pkk'nın şehit ettiği asker sayısına bakınız. Ortada pek de barışçıl bir politika yok. Bu arada, şu yunan örneği gerçekten sıktı. Ne zaman dış nefret konusu geçse, ortaya Yunanistan atılıyor. Tamam hadi dediğiniz gibi olsun, AKP döneminden önce Yunanistan düşmanımızdı, ama şuanda dostumuz kalmadı. Avrupa, AKP hükümeti başta almak üzere tayyip'e bir tarafıyla gülüyor. Şimdi diyeceksiniz ki, bizim dünya üzerindeki önemli konumuzdan dolayı bizi çekemiyorlar ve bizim üzerimizden oyun oynuyorlar, bu nedenle bizi sevmiyorlar. Peki Çanakkale savaşından sonra, yenilgiye uğramamış Avrupa ülkesi kalmamışken, başta MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere Türk halkı için neden gururlandırıcı mesajlar yayınladılar. Yada 1981 yılında 152 ülke ATATÜRK için "Atatürk ululararası anlayış, işbirliği, barış yolunda çaba göstermiş üstün kişi, olağanüstü devrimler gerçekleştirmiş bir inkilapçı, sömürgecilik ve yayılmacılığa karşı savaşan ilk önder, insan haklarına saygılı, dünya barışının öncüsü, bütün yaşamı boyunca insanlar arasında renk, dil, din, ırk ayırımı göstermeyen, eşi olmayan devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu" deyip, o yılı ATATÜRK yılı olarak ilan etmişlerdir. Dünya ile barış içerisinde olmak için birilerini sömürmek yada sömürülmek gerekmiyor. Eğer hükümetin başındaki adam gibi adam olsaydı, hadi onu da geçtim sadece adam olsaydı bile bugün Türkiye bu kadar gülünç duruma düşmezdi. Sırf benzin istasyonu kurabilmek için, resmi evraklardan fay hattını kaldıran tek millet biziz. Sürekli dış güç diyorsunuz ama aslında asıl kötülük içimizdeki devlet adamlarında. Ne kadar alıştınız, ne olsa dış güç demeye.