lostyazilim
tr.link

Aramada En Başta Olmak Hakkinda?

6 Mesajlar 959 Okunma
lstbozum
tr.link

HakanTemel HakanTemel Web Site ve Seo İşleriniz Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim Teknolojileri Bölüm Öğ
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Selamun Aleykum arkadaslar ozet gecicem simdi bir site hazirlayacagim diyelim.
Fakat herhangi bir anahtar kelimede en basta olmam gerekli.
Googleye reklam verenler en basa cikiyor bildiginiz gibi.Bende google teklam verdim ve en bastayim diyelim.
Hani reklam verenler kismindayim diyelim.
Ama ben bu reklam verenler kismindada basa cikmak istiyorum.Googleden beni aradilar bu en bastaki kisinin anahtar kelimeleri cok guclu dediler.Sozde daha guclu kullanirsaniz gecersiniz dedi.

Bunun bir yolu varmi en uste cikmak?

wmaraci
reklam

Wulcan Wulcan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Test ve Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 24 / 29
  • Ticaret 4, (%100)
Google'dan arıyorum diyenleri dikkate almayın hocam direk google ofisten birinin aradığı yok onlar google partner şirketler adwords işi yapıyorlar kendilerini direk google gibi tanıtıyorlar. **************lıktan farklı birşey değil bence. Eğer google merchant ve remarketing kullanmayı düşünmüyorsanız makaleleri okuyarak istediğinizi yapabilirsiniz. Eğer kullanacaksanız iyi bir google partner şirketi seçin referanslarını dikkatle inceleyin

• Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

Wulcan adlı üyeden alıntı

Google'dan arıyorum diyenleri dikkate almayın hocam direk google ofisten birinin aradığı yok onlar google partner şirketler adwords işi yapıyorlar kendilerini direk google gibi tanıtıyorlar. **************lıktan farklı birşey değil bence. Eğer google merchant ve remarketing kullanmayı düşünmüyorsanız makaleleri okuyarak istediğinizi yapabilirsiniz. Eğer kullanacaksanız iyi bir google partner şirketi seçin referanslarını dikkatle inceleyin

Yani sindi bu rakip arkadasin sitesi 3 aylik.
İste Googleyede reklam verdi , reklam kismnda en ustte.Ve inditebilende yok.Cok iyi anliyor.
Kendisi teklif etti 400 tl ver sanada yapayim diye ama yinede onun altinda yani 2. Sirada olacagiz.
Yani amac bu kisininde ustune cikmak.
Bunun temeli dedikleri gibi anahtar kelimedenmi geciyor?
Yani ne yapmamiz gerekiyorsa yapalim.
Yapalim ve kalici olsun.

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 24 / 29
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam anahtar kelimede güçlü olmak zor birşey değil. Öncelikle reklam kalite puanını arttırmak için sayfanızda anahtar kelimenin title ve açıklamada geçtiğinden emin olun. Ardından sayfanın reklamını ayarlarken açık arttırma usulü fiyat ile sisteme gireceksiniz. Yani onu geçmek için ondan fazla ödeme yapmanız gerekiyor. Hit başına 1 TL ödüyorsa 1.15 kuruş teklif vererek onun üzerine çıkmanız gayet kolay.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

Wulcan adlı üyeden alıntı

Hocam anahtar kelimede güçlü olmak zor birşey değil. Öncelikle reklam kalite puanını arttırmak için sayfanızda anahtar kelimenin title ve açıklamada geçtiğinden emin olun. Ardından sayfanın reklamını ayarlarken açık arttırma usulü fiyat ile sisteme gireceksiniz. Yani onu geçmek için ondan fazla ödeme yapmanız gerekiyor. Hit başına 1 TL ödüyorsa 1.15 kuruş teklif vererek onun üzerine çıkmanız gayet kolay.

Yani hocam sonuc olarak hit basina 1 tl veriyorsa biz 1.15 felan yani daha fazla verirsek uzerine cikarmiyiz diyorsunuz

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 24 / 29
  • Ticaret 4, (%100)
Aynen öyle daha fazla birşey yok

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği