-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri Bölüm Öğ
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamun Aleykum arkadaslar ozet gecicem simdi bir site hazirlayacagim diyelim.
Fakat herhangi bir anahtar kelimede en basta olmam gerekli.
Googleye reklam verenler en basa cikiyor bildiginiz gibi.Bende google teklam verdim ve en bastayim diyelim.
Hani reklam verenler kismindayim diyelim.
Ama ben bu reklam verenler kismindada basa cikmak istiyorum.Googleden beni aradilar bu en bastaki kisinin anahtar kelimeleri cok guclu dediler.Sozde daha guclu kullanirsaniz gecersiniz dedi.
Bunun bir yolu varmi en uste cikmak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Test ve Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Google'dan arıyorum diyenleri dikkate almayın hocam direk google ofisten birinin aradığı yok onlar google partner şirketler adwords işi yapıyorlar kendilerini direk google gibi tanıtıyorlar. **************lıktan farklı birşey değil bence. Eğer google merchant ve remarketing kullanmayı düşünmüyorsanız makaleleri okuyarak istediğinizi yapabilirsiniz. Eğer kullanacaksanız iyi bir google partner şirketi seçin referanslarını dikkatle inceleyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam anahtar kelimede güçlü olmak zor birşey değil. Öncelikle reklam kalite puanını arttırmak için sayfanızda anahtar kelimenin title ve açıklamada geçtiğinden emin olun. Ardından sayfanın reklamını ayarlarken açık arttırma usulü fiyat ile sisteme gireceksiniz. Yani onu geçmek için ondan fazla ödeme yapmanız gerekiyor. Hit başına 1 TL ödüyorsa 1.15 kuruş teklif vererek onun üzerine çıkmanız gayet kolay.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-