lostyazilim
tr.link

Adsense Nisan Ayı Ödemeleri

158 Mesajlar 23.627 Okunma
acebozum
tr.link

asosyetikbiri asosyetikbiri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek CODER
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 27 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

ö k adlı üyeden alıntı

Öncelikle sakin ol. Bu zamana kadar daha önce belirttiğim ban bildirimi gelmediyse paranı alacaksın. (Bu seferde güzel haber vereyim)

Google parayı gönderirken hata olması durumunda gönderim numarasını güncelleyebiliyor, bu durum banka ile alakalı değil google ile alakalı son zamanlarda yaşanan bir problem. Problemi google tarafına bildirdiğin zaman sana yeni bir hesap tanımlaman gerektiğine dair bilgi veriyorlar. Onlar belirtmeden sen hesabına, adına kayıtlı yeni bir banka hesabı ekleyerek birincil hesap olarak ayarlayabilirsin. Hiç bildirim yapmasan dahi 10-15 gün içinde onlar ödemeyi oraya çevireceklerdir.

Ama yine de bildirim yapmak istersen şu adresi kullan:
https://support.google.com/adsense/contact/wire_transfer_not_received

hocam bankayla görüştüm böyle bi işlem vs yoktur diyorlar napcam ben şimdi gönderdiginiz linkten başvurumu yapıcam aynı hesap üzerinden tekrar yani şimdiki ak bank hesabım için çünkü başka hesbım yok şuanlık

elektronikssl
webimgo

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)
Para daha google'da olmalı bankalik bir durum yok. Siz oraya basvurun formu doldurun onlar işlemi iptal edip yenilerler. Başka hesabiniz yoksa bu olur ancak başka bi çözüm yok.

• Üyelik 04.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek CODER
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 27 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

ö k adlı üyeden alıntı

Para daha google'da olmalı bankalik bir durum yok. Siz oraya basvurun formu doldurun onlar işlemi iptal edip yenilerler. Başka hesabiniz yoksa bu olur ancak başka bi çözüm yok.

Başka bi hesabım yok, yalnız 22'sinde yattı benim 3 gün önce 10 gün olmasını istiyor o sizin attıgınız linkte hocam

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)
Doğru, siz söyleyince hatirladim. Ay sonuna kadar gelmezse başvuru yapin kesin cozulecektir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek CODER
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 27 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

ö k adlı üyeden alıntı

Doğru, siz söyleyince hatirladim. Ay sonuna kadar gelmezse başvuru yapin kesin cozulecektir.

İnşallah, yatırırlarda maillerle felan uğraşmam ya harbi migdem bulandı bu işten bugün

nbrknk22 nbrknk22 SEO UZMANI Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO UZMANI
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 2770
  • Beğeniler 1194 / 724
  • Ticaret 129, (%100)
akbank ne gibi ayrıcalıkları varda kullanıyorsunuz anlamış değilim enpara tam bu işleri yapanlar için yıllık aidat yok eft masrafı yok kart masrafı yok bankaya gitme derdi yok internet adamına internet bankacılığı enpara.com başvur 2 gün içinde gelip evde kimliğinle hazır bekle işlem tamam ı/

https://www.dopinger.com/tr

• Üyelik 04.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek CODER
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 27 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

nbrknk22 adlı üyeden alıntı

akbank ne gibi ayrıcalıkları varda kullanıyorsunuz anlamış değilim enpara tam bu işleri yapanlar için yıllık aidat yok eft masrafı yok kart masrafı yok bankaya gitme derdi yok internet adamına internet bankacılığı enpara.com başvur 2 gün içinde gelip evde kimliğinle hazır bekle işlem tamam ı/

Başvurumu yaptım bakalım gelmelerini bekliyorum.

emrekursatt emrekursatt skype:emrekursatt Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 11 / 12
  • Ticaret 5, (%100)
Kardeşim Eft meseli çok sıkıntılı 22 sinden beri bekliyorum demissin aynı şey benim başımada geldi 22 cuma günüe denk geldiği için hafta sonuda eft işlemlerini yapmadıkları için hafta sonunu o yüzden bekledin bende beklemiştim pazartesi oldu bekledim diğer cumaya kadar bekledim yatmadı sonunda bankaya gittim eft işlem numarasını verdim ve ne kadar zamandır bekledimi söyledim ve bana paranız havuza yatmış fakat hesabınıza yansımamış hemen hallediyorum diyerek param hesabıma yatmıştı.Tavsiyem 1 kaç gün daha bekleyip bankaya gitmeniz

• Üyelik 04.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek CODER
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Ü** T**
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 27 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

emrekursatt adlı üyeden alıntı

Kardeşim Eft meseli çok sıkıntılı 22 sinden beri bekliyorum demissin aynı şey benim başımada geldi 22 cuma günüe denk geldiği için hafta sonuda eft işlemlerini yapmadıkları için hafta sonunu o yüzden bekledin bende beklemiştim pazartesi oldu bekledim diğer cumaya kadar bekledim yatmadı sonunda bankaya gittim eft işlem numarasını verdim ve ne kadar zamandır bekledimi söyledim ve bana paranız havuza yatmış fakat hesabınıza yansımamış hemen hallediyorum diyerek param hesabıma yatmıştı.Tavsiyem 1 kaç gün daha bekleyip bankaya gitmeniz

İnşallah dediginiz gibi olur ya, kaç saatir bankayla uğraştım yok diyorlar googleyede mail atmaya çalışıyorum bakalım ne olcak ya dengem bozuldu

nbrknk22 nbrknk22 SEO UZMANI Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO UZMANI
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 2770
  • Beğeniler 1194 / 724
  • Ticaret 129, (%100)

asosyetikbiri adlı üyeden alıntı

İnşallah dediginiz gibi olur ya, kaç saatir bankayla uğraştım yok diyorlar googleyede mail atmaya çalışıyorum bakalım ne olcak ya dengem bozuldu

para havuzda banka işletiyor gibime geliyor hocam :)

https://www.dopinger.com/tr
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al