Sistem tamamen tekil sayım yapmakta. Diğer firmalar gibi çoğul sayım yapılıyor diyerek kullanıcıların kazançlarında karmaşa yaratmıyoruz. Orada 1000 tekil ziyaretçi için 2.90 TL kazanma sebebininiz büyük olasılık ile farklı ülkelerden de ziyaretçi almış olmanız. Başka bir açıklaması olamaz.

Söylediğiniz gibi kazançlar bir önceki güne göre hesaplanmamaktadır. Öyle bir alt yapısı yok sistemin. Gelen her Türkiye ziyaretçisi için 1000 tekil bazında fiyat ne ise onu verir.

Ek Olarak:

setek adlı üyeden alıntı

Ben Link.im'i tercih ettim . Sayımlar sıkıntısız 3-4 dk geç geliyor sayımlar .

Dayj06 adlı üyeden alıntı

Ziyaretçi sayıları yazıyor zaten.
Link.im'de 2 husus cok canımı sıkıyor.
1.Linklerde tıklanılan kişi sayısı yazmıyor. ( Son 7 günün tıklaması hep bugünü gösteriyor )
2.Ödemelerde %10 kesinti yapmanız gerçekten 20-25 tane referans üyemde var hepsi fikir danışmak için bana yazıyor aynı durumdan şikayetçiler. Bugün ödememi 3-4 saat içerisinde aldım ama %10 kesinti yapılmış.

Poi adlı üyeden alıntı

Link.TL'ye çok güvenirim, çok nadir kazanç aksatır, Link.İM ile de bir bağlantısı bulunuyor galiba ama Link.İM'ye taşınmak istemiyorum. Düzenimi ben kurdum kısacası benim en çok sevdiğim Link.TL

TC Kimlik No istemesi güvensiz olduğu anlamına gelmiyor arkadaşlar. Günlük hayatta TC verdiğiniz onlarca kurum var. Şu anda ekran görüntüsü atmak isterdim ama upload etmeye üşendim ve zamanım yok.

Ödeme alan üyelerimiz https://wmaraci.com/forum/internetten-para-kazanma/link-im-short-share-and-earn-yeni-216431.html bu konuya istinaden hesabımıza iTrade verirlerse seviniriz.