-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Mutlaka deneyeceğim ancak sizlerin yorumlarını merak ettim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bir ara kullandım. Kullanmayı çok sevdiğim lakin o zamanlar müptalası olduğum oyunları açamadığım için kullanmayı bırakmıştım. Şimdi takip ediyorum haberlerini her geçen gün daha iyiye gidiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
pardus durdurulmadı mı
wordpress-html-css-web işleri yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hiç sorun yaşamadım. Öncelikle arayüz olarak daha güzel. Bunun yanında güvenilirlik açısından da daha iyi durumda. Pardus'la bilgisayarıma bulaşan virüsleri bile temizlediğimi hatırlıyorum :)
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2002den bu yana birçok Linux işletim sistemi kullandım ama Pardusu çok denemedim.Eğer linux kullanacak iseniz Ubuntu tercih ederim.Pardus devlet desteği çektiği gibi birşey duymadım ama pardus geliştiricilerinin bir çoğunun ekipten ayrıldığı gibi haberler olmuştu. Pardusu daha iyi tanımak ve tanıtmak için devletin kurumları, okulları gibi yerlerde zorunlu olduğu zaman evlere de girmeye başlayacaktır. İlk defa linux deneyecekler için Pardusu öneririm tamamen Türkçe ve güzel bir sistem
Yener BERKTAŞ
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Linux kullanmak demek windows yazılımlarını unutmak demektir.Wine gibi modüller ile çalıştıranlar var ama photoshopa gimp gibi office quickoffice gibi alternatifler kullanabilirsin.Benim windows kullanma sebebim corel için.
Yener BERKTAŞ
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Linux ve MacOsx işletim sistemleri benim kişisel fikrime göre Windows işletim sisteminden daha kaliteli ve güvenli.
Linux sistemler arasında sanırım popüler ve kullanışı kolay olduğu kadar göze hoş gelen ilk sistem Ubuntu. Pardus'u da ilk zamanlarında kullandım ve Ubuntu kullanıcılarına ilk olarak Pardus o zamanlar biraz sert, kaba geliyordu lakin şuan ki Kurumsal 5 sürümü oldukça iyi olmuş.
Şunu da belirteyim ki, daha önce Linux kullanmayanlar için özellikle. Linux .exe uzantılarını çalıştırmaz. Bunu çeşitli emülatör programlarını kullanarak (wine,vb..) çalıştırmanız mümkün fakat bu her .exe'yi çalıştırcak anlamına gelmez. Bunları araştırmanız lazım.
Eğer oyun oynayan biri değilsen, amacın sadece kod yazmak ve kod geliştirmekse eğer Pardus'u kurup üstünde çalışmaya başlamanı tavsiye ederim.